Читај ми!

Лејкерси се једва скупили и... победили!

У НБА лиги је одиграно дванаест утакмица а сласт победе коначно су осетили и Лејкерси, савладавши као гости Кливленд са 119:108 и тако прекинули низ од седам узастопних пораза. Мајами је победио Клиперсе са 116:112, а Оклахома је била боља од Минесоте са 106:97.

Лејкерси су на гостовању против Кливленда на веома чудан начин дошли до 17. победе у сезони и тако прекинули серију од седам узастопних пораза.

Најбољи у победничкој екипи био је Рајан Кели са 26 поена и шест скокова, док је Џордан Фармар постигао 21, а Весли Џонсон 20 поена.

У екипи Кливленда Си Џеј Мајлс постигао је 27, а Андерсон Варежао 15 уз 13 скокова.

Екипа Лејкерса је за меч са Кливлендом на располагању имала осам играча, а меч су завршили са четири. Због повреда су одсуствовали Пау Гасол, Коби Брајант, Џуди Микс и Дзордан Хил, а током меча повреду је зарадио Ник Јанг, а Фармар је због грчева морао да напусти игру, док су по шест фаулова имали Крис Кејман и Роберт Сакре.

У дербију вечери Мајами је на гостовању у Лос Анђелесу савладао Клиперсе.

Леброн Џејмс је поново био надомак "трипл-дабла" са 31 поеном и 12 асистенција и осам скокова, док су по 15 поена убацили Крис Бош и Реј Ален, а по 13 Двејн Вејд и Шејн Батије.

Блејк Грифин је предводио Клиперсе са 43 поена уз 15 скокова и шест асистенција, а 31 поен је имао Џамал Крофорд. Деандре Џордан је имао нови "дабл-дабл" са по 16 поена и скокова.

Кевин Дурант није пребацио квоту 30, постигао је „само" 26 поена, али и то је било довољно за лагану победу Оклахоме над Минесотом, која је била без повређених Кевина Лава и Николе Пековића. Био је то 12 трјумф Оклахоме у последњих 13 мечева.

Тим Данкан је убацио рекорд сезоне (31 поен) за 16. узастопну победу Спарса над Вашингтоном што је најдужи актуелни низ у директним окршајима нека два тима у НБА лиги. Победа је стигла тек после два продужетка у којима је блистао Пет Милс који је у додатном периоду убацио 11 од своја укупно 23 поена.

Хјустонова главна полуга Двајт Хаурад - Џејмс Харден је носила Рокитсе до тријумфа над Фениксом. Снажни центар је убацио 34 поена уз 14 скокова, док је Харден меч завршио са 23 коша.

Лоше вече ЛаМаркуса Олдриџа и Демијана Лиларда ипак није коштало Портланд победе над Никсима. Ол-стар звезде су заказале, али зато није Никола Батум који је са 20 поена и 10 скокова био најзаслужнији за победу. Олдриџ је убацио 15 поена али уз шут 5/17, док је Лилард шутирао 4/12 из игре.

Ентони Дејвис је блистао у победи Пеликана над Хоуксима. Убацио је 27 поена и имао 10 ухваћених лопти.

Бостон је славио у Филаделфији захваљујући незаустављивом Џефу Грину. Он је постигао 36 поена од чега је 17 убацио у последњој четвртини и био нерешива енигма за одбрану Сиксерса. Опорављени Рондо је меч завршио са осам поена, 11 асистенција и девет скокова. Бостон је без њега имао 19 пораза у 22 меча, док је са њим у тиму убележио другу узастопну победу.

Резултати утакмица:

Кливленд - Лос Анђелес Лејкерси 108:119

Филаделфија - Бостон 104:114

Вашингтон - Сан Антонио 118:125 (после продужетака)

Орландо - Детроит 112:98

Хјустон - Финикс 122:108

Мемфис - Далас 96:110

Њу Орлеанс - Атланта 105:100

Њујорк - Портланд 90:94

Оклахома - Минесота 106:97

Денвер - Милвоки 110:100

Сакраменто - Торонто 109:101

Лос Анђелес Клиперси - Мајами 112:116

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару