Читај ми!

Вујошевић: Цибона заслужено добила

Доста смо осцилирали, а такви не можемо да очекујемо победу у Загребу. Честитам Цибони која је заслужено добила, рекао је Вујошевић после утакмице у Загребу. Тренер Цибоне сматра да је Партизан екипа са 100 живота, која никад не одустаје и бори се до краја.

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да су његови кошаркаши пуно осцилирали у  поразу од Цибоне у Јадранској лиги.

"Доста смо осцилирали, а такви не можемо да очекујемо победу у Загребу. Честитам Цибони која је заслужено добила. Истина, могли смо и ми да победимо како се утакмица и развијала. Дали смо свој максимум", рекао је Вујошевић после утакмице у Загребу.

"Имамо много проблема, ово нам је 33. утакмица, потрошени су неки играчи, дошло је до неких повреда, а посебно нам недостаје Драган Милосављевић", навео је Вујошевић. Према његовим речима, најважније је то што је Партизан успео да не изгуби са више од девет поена разлике, колико је добио у првом делу сезоне.

"Цибона чини подвих након финансијских проблема, играчи су почели да се боре и побеђују пред пуном двораном. Нама је ипак најважније да смо успели да одбранимо девет разлике из Београда", казао је он.

Тренер Партизана је искључен у првој четвртини због две техничке грешке.

"У тој ситуацији није био један, него два чиста фаула. Реаговао сам у афекту, али боље би било да су судије тако строге у сваком тренутку, а не само код оваквих реакција које су ипак и они изазвали својим грешкама", рекао је Вујошевић.

Тренер Цибоне Славен Римац рекао је да је његова екипа једва победила и да су црно-бели поново показали да се увек боре до краја.

"Знали смо да ће утакмица бити тешка и једва смо победили, уз све проблеме Партизана и повреде Кинсија. Била је борба до самог краја, али је најважније да смо извукли победу. Још једном се потврдило да је Партизан екипа са 100 живота, која никад не одустаје и бори се до краја", истакао је Римац.

Јунак у победи Цибоне Дарио Шарић рекао је да је његов тим дошао до велике победе.

"Утакмица је била јако тешка. Извукли смо победу захваљујући сјајним навијачима. Партизан је навикао да игра пред 15-20 хиљада навијача и да побеђује велике тимове попут ЦСКА. Али, показали смо храброст, мирноћу и дошли до велике победе", рекао је Шарић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару