Читај ми!

Желимо реванш и победу против Будућности

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић оценио је да је предстојећа утакмица против Будућности у Јадранској лиги један у низу мечева који ће одлучити коначан распоред на табели и да је зато важно победити.

Шеф стручног штаба КК Црвена звезда Дејан Радоњић рекао је да је предстојећи меч против подгоричке Будућности од велике важности за коначан пласман у регионалној лиги.

"Будућност је једна од три екипе која нас је савладала у досадашњем делу Јадранске лиге и тим који се бори за фајнал-фор. Има још осам кола до краја и много дуела пет екипа које се боре за завршни турнир. Ти дуели су важни за коначан распоред на табели, па је и јасно да је ово важан дуел и дерби сусрет, уз меч Партизана и Цибоне", рекао је Радоњић новинарима у хали Пионир.

Меч 19. кола Јадранске лиге између Црвене звезде и Будућности игра се у недељу од 19 часова у хали Пионир.

"Будућност има младе и талентоване играче и имају могућност да се одморе и спреме у односу на тимове који играју у Европи, што је предност. Поуке из првог дуела с њима упућују на то да морамо да будемо квалитетнији да бисмо их савладали и одржали предност коју имамо на табели", додао је Радоњић.

Звезда у наредних неколико утакмица победама може да обезбеди прво место на крају регуларног дела Јадранске лиге, али тренер црвено-белих поручује да је распоред у фебруару такав да не може да се гледа много унапред.

"Распоред је такав да не можемо предалеко да гледамо. Евидентно је и да ће ситуација у Јадранској лиги бити брзо јаснија, али је за нас битно да идемо од меча до меча. Распоред у фебруару је изузетно тежак", навео је Радоњић.

Тренер црвено-белих је рекао и да се до понедељка може очекивати долазак новог играча, који би надоместио одлазак Блејка Шилба, али није желео да говори о конкретним именима и колике су шансе да се то заиста и догоди.

Црвена звезда је тренутно прва на табели регионалног такмичења са 15 победа и три пораза, док је Будућност пета са 12 тријумфа и шест пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару