Драгић шокирао Индијану, Вориорси газде Калифорније

Финикс је савладао Индијану у Индијанаполосу и тако јој нанео тек други пораз у њиховој дворани у овој сезони. Најбољи у тиму из Аризоне, већ по обичају, био је Горан Драгић. Голден стејт победио ЛА клиперсе, а Немања Недовић није провео ни минута на паркету. Њујорк никси стигли до четврте узастопне победе у дуелу са Кливлендом.

Кошаркаши Финикса победили су Индијану са 102:94 и нанели јој тек други овосезонски пораз у њеној дворани у Индијанаполису.

До четврте узастопне победе Финикс је предводио Горан Драгић са 28 поена и седам асистенција, а Џералд Грин и Маркус Морис додали су по 16 поена.

У екипи Индијане, која је прекинула низ од 10 победа на свом терену, најефикаснији је био Рој Хиберт са 26 поена, Дејвид Вест додао је 18, а Ленс Стивенсон остварио је "трипл дабл" учинак од 14 поена, 10 скокова и 10 асистенција, четврти у каријери.

"Волим када остварим 'трипл дабл', али више волим да побеђујем", рекао је благо потиштени Стивенсон.

Кошаркаши Њујорка победили су на свом терену Кливленд са 117:86 и остварили четврту узастопну победу. Никсе су до победе предводили Кармело Ентони и "руки" Тим Хардавеј млађи са по 29 поена.

Ентони је тако постао 50. играч у историји НБА лиге који је постигао више од 19.000 поена.

Кајри Ирвинг био је најефикаснији у екипи Кливленда са 24 поена, Дион Вејтерс додао је 21, а Луол Денг 13 поена и 11 скокова.

Кошаркаши Голден стејта победили су Лос Анђелес клиперсе са 111:92 и остварили 15. победу у последњих 17 међусобних дуела на свом терену. Дејвид Ли постигао је 22 поена и имао 11 скокова, а Стивен Кари је додао такође 22 поена за победничку екипу.

Истакли су се и Ендру Богут са 14 поена и 17 скокова и Клеј Томпсон са 16 поена. Српски репрезентативац Немања Недовић није улазио у игру.

Блејк Грифин био је најефикаснији у екипи из Лос Анђелеса са 27 поена, Дарен Колисон додао је 22, а Деандре Џордан девет поена, уз 20 скокова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару