Читај ми!

Радоњић: У Атину по нову победу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа мора опрезно да уђе у предстојећи дуел с Паниониосом у Еврокупу и додао да клуб не жели да жури с довођењем нових играча.

Пред меч четвртог кола друге фазе Еврокупа против Паниониоса у Атини, тренер црвено-белих Дејан Радоњић поручује да његов тим жели победу у Грчкој.

"Утакмицом у Грчкој почиње други круг такмичења у Еврокупу. Прошле недеље смо играли против Панионисоса и тада су они у првом делу показали да чврстом и јаком игром желе да нам парирају и тако су остали у игри. У Атини би требало да поновимо игру из другог полувремена, да на тај начин покушамо да контролишемо игру и да дођемо у ситуацију да освојимо бодове", рекао је Радоњић новинарима
у хали Пионир.

Кошаркаши Црвене звезде у среду од 18 часова у Атини играју против Паниониоса, утакмицу четвртог кола Л групе, друге фазе Еврокупа.

Звезда је прошле недеље у Београду победила грчку екипу са 84:64.

"Они ће сигурно на свом терену покушати да буду бољи него у Београду, не смемо да дозволимо да се то деси. Не очекује нас лаган дуел, иако је разлика у првом мечу можда била и превелика. Игра коју су приказали нам говори да морамо да будемо обазриви. Спремамо се да играмо добро и да славимо, а оптерећење је увек присутно. Свесни смо у каквој смо ситуацији, желимо да одиграмо добро", рекао је Радоњић.

Тренер Звезде додао је да је здравствено стање у екипи добро и да се нада да ће у пуном саставу отићи у Грчку. Он је истакао да клуб није оптерећен датумом када је у питању довођење нових играча.

"На тржишту је специфична ситуација, ми то пратимо дуже време. У последњих неколико дана смо имали неколико опција, али се то нажалост није реализовало. Настављамо да радимо на довођењу појачања неоптерећени датумом, не желимо да доведемо играча тек да бисмо га довели, већ да нађемо решење које ће нам дати квалитет више", рекао је Радоњић.

После три кола у Л групи, Звезда дели прво место на табели с две победе и поразом, док је Паниониос претрпео сва три пораза и налази се на последњем месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару