Читај ми!

Одбраном до победе

Убедљива победа против Паниониоса је иза њих. Црвено-белима предстоји нови изазов у регионалној лиги, гостују мађарском Солноку у 18. колу АБА лиге. Меч је на програму у суботу од 17.00 часова.

Кошаркаш Црвене звезде Јака Блажич рекао је да његова екипа мора опрезно да уђе у предстојећу утакмицу против Солнока у Јадранској лиги и да ће добром игром у одбрани покушати да дође до победе.

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Мађарску, где ће у суботу од 17 сати играти против Солнока, утакмицу 18. кола Јадранске лиге.

"Атмосфера у екипи је одлична. После добре игре у дуелу са Паниониосом и у Мађарској желимо да наставимо у истом ритму. Ипак, морамо да будемо веома опрезни, јер без обзира на тренутну позицију Солнока на табели, то је веома добар тим. Имају доста искуства и велику подршку публике. Али, ако будемо играли нашу игру, мислим да можемо да победимо", рекао је Блажич.

После 17 кола, Звезда је прва на табели са 14 победа и три пораза, а Солнок је претпоследњи са пет победа и 12 пораза.

"Имају веома добру спољну линију, коју предводи Вили Ворен и првенствени задатак биће нам да га зауставимо. Могу да буду веома незгодни ако име се омогуће отворени шутеви споља, док се под кошем ослањају на квалитет и искуство Мартона Бадера. Хала у којој играју је мала, атмосфера је увек добра, а публика им даје додатни мотив", рекао је Блажич.

"Морамо да играмо веома јаку одбрану и да користимо сваку прилику за постизање лаких поена из контри. У нападу морамо да играмо паметно, да не журимо и да стрпљиво тражимо најбоља решења. Ако испунимо ове задатке очекујем да ћемо уписати још једну победу", додао је он.

У екипу Звезде вратио се Бранко Лазић, који је због здравствених проблема пропустио утакмицу са Паниониосом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару