Бруклин прекинуо низ Голден стејта

Бруклин нетси савладали су Голден стејт вориорсе и тиме прекинули њихову серију од десет узастопних тријумфа. Индијана поново поражена у Атланти, Антић одличан. Сан Антонио победио Далас и вратио се на чело Запада. Харден и Хауард срушили Лејкерсе.

Кошаркаши Бруклина победили су на свом терену Голден стејт вориорсе са 102:98 и прекинули њихов низ од 10 узастопних победа у НБА лиги.

Нетси су тако спречили Вориорсе да постану први тим у историји НБА лиге који је сезону почео са свих седам победа на гостујућим теренима.

Џо Џонсон је био најефикаснији у победничком тиму са 27 поена, Ендрју Блеч додао је 17, а Кевин Гарнет 13, од којих је 11 постигао у последњој четвртини.

У екипи Голден стејта Стивен Кари био је најбољи са 34 поена, седам асистенција и пет скокова, Дејвид Ли додао је 20 поена уз седам скокова, а Клеј Томпсон 14 поена.

Кошаркаши Сан Антонија победили су на свом терену Далас са 112:90 и вратили најбољи скор у Западној конференцији.

Спарсе су до победе предводили Тони Паркер са 25 поена и седам асистенција и Тим Данкан са 16 поена и 13 скокова. Марко Белинели додао је 17, а Каваи Ленард 12 поена и осам скокова. Спарси су тако вратили најбољи скор у Западној конференцији са 28 победа и осам пораза.

У екипи Даласа, која је претрпела седми узастопних пораза од Спарса, Монта Елис био је најефикаснији са 21 поеном, Винс Картер додао је 14, а Дирк Новицки осам поена.

Атланта је победила Индијану са 97:87 и нанела јој 12. узастопни пораз у својој Филипс арени. Последњи пут Индијана је победила на гостовању у Џорџији 2006. године.

У победи Атланте против тима са најбољим скором у лиги, Кајл Корвер постигао је 17 поена, а 16 је додао Перо Антић. У пораженом тиму Пол Џорџ био је најефикаснији са 28 поена.

Кошаркаши Хјустона победили су на свом терену Лос Анђелес лејкерсе са 113:99. Рокетсе су до победе предводили Џејмс Харден са 38 поена и Двајт Хауард са 20 поена и 13 скокова.

У екипи из Лос Анђелеса Ник Јанг био је најефикаснији са 25 поена, а Пау Гасол и Џоди Микс додали су по 21 поен.

Лос Анђелес Клиперси победили су Бостон са 111:105, Финикс је победио Минесоту са 104:103, док је Портланд победио Орландо са 110:94 и нанео му пети узастопни пораз.

Торонто је победио Детроит са 112:91 и нанео му шести узастопни пораз, а Вашингтон је надиграо Њу Орлеанс са 102:96 и забележио шесту победу у последњих седам утакмица на гостујућим теренима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару