Читај ми!

Радоњић: Велика победа

Савладали смо противника који је показао да има огроман квалитет и велико искуство. Задовољан сам због победе над озбиљним противником, реако је тренер црвено-белих Дејан Радоњић након победе у "Пиониру". Катић: Није баш било тако лако као што изгледа.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је задовољан што је његова екипа убедљиво победила Билбао јер је сваки детаљ у Еврокупу битан.

"Савладали смо противника који је показао да има огроман квалитет и велико искуство. Задовољан сам због победе над озбиљним противником и јако је битна овако велика разлика, морамо да водимо рачуна о сваком детаљу", рекао је Радоњић новинарима после утакмице.

Звезда је у хали Пионир савладала Билбао са 105:87 у првом колу Групе Л, друге фазе Еврокупа.

"У првом полувремену нисмо успевали да дођемо до адекватне игре у одбрани, којом бисмо контролисали игру, било је много грешака, а резултат смо држали добрим нападом. У другом полувремену смо играли квалитетније у одбрани и наставили добро у нападу што је и дало резултат", казао је Радоњић.

Звезда ће у следећем колу гостовати екипи Нижњи Новгород, док ће се Билбао код куће састати са Паниониосом.

"Морамо бити врло концентрисани на оно што нас очекује у Еврокупу, јер је сваки меч изузетно битан, противници су квалитетни. Мораћемо да играмо боље у Русији него вечерас и тако дођемо до испуњења циља, а то је да прођемо групу", истакао је Радоњић.

"Очекивали смо утакмицу са мањим бројем поена, а примили смо их доста... Нападачки смо одиграли јако и испада да смо лагано добили, али није то тако као што изгледа. Билбао је искусна и добра екипа, али смо успели да их сведемо на игру која нама одговара", рекао је Рашко Катић новинарима после утакмице.

Капитен црвено-белих Марко Симоновић казао је да Звезда мора да настави да игра добро у нападу, али и да поправи одбрану.

"Билбао је врхунска екипа која зна шта хоће и није било лако. Урадили смо добар посао тиме што смо добили великом разликом. Идемо даље, ово ништа не мора да значи, идемо корак по корак да наставимо овај низ који смо започели", казао је Симоновић.

Повратник у Звезду Тадија Драгићевић рекао је да је његова екипа у другом полувремену преломила утакмицу.

"Ово је много битна победа за нас, добили смо Билбао који има јако добар састав. Билбао има играче са пуно искуства и нису дошли овде да нам олако препусте победу. Примали смо лаке поене у првом, али смо у другом полувремену играли јаку одбрану и убедљиво добили", рекао је Драгићевић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару