Изостао српски дерби у НБА лиги

Голден Стејт је победио Милвоки у Винсконсину, али Немања Недовић није био на клупи Вориорса. Мирослав Радуљица постигао четири поена за два минута на паркету. Спарси добили Гризлисе након драме. Нова победа Мајамија. Оклахома иѕгубила од Јуте и поред 48 убачених поена Кевина Дјурента.

У ноћи између уторка и среде у кошаркашкој НБА лиги одиграно је 12 утакмица, а најузбудљивије је било у дуелу између Сан Антонија и Мемфиса, који је припао Спарсима после продужетка.

Сан Антонио је победио Мемфис у гостима са 110:108. Спарси су изгубили предност од 16 поена колико су имали пет минута пре краја регуралмог дела утакмице, а победу им је донео Ману ђинобили 1,8 секунди пре краја продужетка.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Тим Данкан са 24 поена, а забележио је и 17 скокова, док је у редовима Мемфиса најбољи био Мајк Конли са 30 поена.

Кошаркаши Голден Стејта су на гостовању победили Милвоки са 101:80. Најбољи у редовима победничке екипе био је Дејвид Ли са 22 поена, док је у Милвокију бољи од осталих био Ерсан Иљасова са 20 убачених поена.

Српски репрезентативац Немања Недовић није био на клупи домаће екипе, док је Мирослав Радуљица у екипи Милвокија провео само два минута и постигао четири поена.

Вашингтон је прекинуо низ од три везна пораза, пошто је прошле ноћи победио Шарлот са 97:83.

Најефикаснији у екипи Вашинготона био је Бредли Бил са 21 поеном, док је Марсин Гортат забележио "дабл-дабл" учинак са 18 поена и 13 скокова. У домаћој екипи бољи од осталих је био Џералд Хендерсон са 27 поена.

Кошаркаши Кливленда су на свом паркету победили Филаделфију са 111:93. До победе их је предводио Си Џеј Мајлс са 34 поена, док је центар Андерсон Варежао убацио 18 поена уз 14 скокова.

У пораженој екипи најбољи је био "руки" Мајкл Картер Вилијамс са 33 поена, шест скокова и пет асистенција.

Мајами је био бољи од Њу Орлеанса са 107:88, што им је 16. победа код куће ове сезоне.

После неизвесног првог полувремена, актуелни шампион НБА лиге је меч преломио у другом делу утакмице, а најефикаснији је био Леброн џејмс са 32 поена. У пораженој екипи најбољи је био Ентони Дејвис са 22 поена.

Сакраменто је тријумфовао на свом терену против Портланда са 123:119, док је Јута била боља од Оклахоме са 112:101 и поред 48 поена Кевина Дјурента.

Резултати:

Шарлот - Вашингтон 83:97

Кливленд - Филаделфија 111:93

Индијана - Торонто 86:79

Мајами - Њу Орленас 107:88

Њујорк - Детроит 89:85

Чикаго - Финикс 92:87

Мемфис - Сан Антонио 108:110

Милвоки - Голден Стејт 80:101

Далас - Лос Анђелес Лејкерс 110:97

Денвер - Бостон 129:98

Јута - Оклахома 112:101

Сакременто - Портланд 123:119

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару