Катић: Победом започети годину

Нова година, жеља да се започне победом. Црвено-бели дочекују Игокеју и хоће да победом отворе годину у којој их очекује доста искушења на свим фронтовима. Један од најискуснијих центар Рашко Катић истакао је да је до победе тежак пут јер то није иста екипа коју су убедљиво савладали у Лакташима у првом делу сезоне. Меч се игра у супоту у хали Пионир од 17.00 часова.

Генерална проба пред старт у Еврокупу против Билбаа, међутим утакмица која доноси важне бодове у регионалном такмичењу за очување лидерске позиције. Мотива на претек. Кошаркаш Црвене звезде Рашко Катић рекао је да црвено-бели желе да савладају Игокеу у 15. колу Јадранске лиге и победом стартују у 2014. години.

"Очекује нас тешка утакмица. То ће бити први меч у Новој години и зато силно желимо да добро стартујемо у 2014. Трудићемо се да наставимо са добрим играма, али и да још више подигнемо форму и тако спремно дочекамо све изазове који нам предстоје", рекао је Катић.

У првом мечу ове сезоне Звезда је однела бодове из Лакташа (72:52), али је Игокеа у међувремену значајно променила тим и уместо Драгана Бајића анагажовала новог тренера Милутина Латинчића.

"Дошли су Гипсон, Вилијамс и Гордић који су се доста добро уклопили. Игокеа има веома добру бековску линију и игра у јако доброј форми о чему сведочи податак да су жестоко намучили Партизан. У том мечу су поражени тек после продужетка. Играју нападачки орјентисано и зато морамо да играмо јако добро и концетрисано у одбрани и из тога градимо нашу игру", истакао је снажни центар Звезде.

Он је додао да црвено-бели посебну пажњу морају да обрате на Синишу Штембергера, Немању Гордића и Тедија Гипсона.

"Трудићемо се да их што боље зауставимо и неутралишемо њихов учинак колико је то могуће, али биће веома тешко. Веома смо мотивисани и учинићемо све да упишемо још једну победу. Надам се да ћемо имати и подршку навијача која ће нам бити потребна, јер, понаваљам, Игокеа има врло квалитетан тим", закључио је Катић.

Утакмица између Црвене звезде и Игокее на програму је у суботу од 17 сати у хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару