Читај ми!

Ослабљени Мајами поражен у Сакраменту

У наставку НБА лиге Сакраменто је, после продужетка, савладао Мајами са 108:103 иако је двоструки шампион у једном тренутку водио са 17 кошева предности.Бруклин је прекинуо серију до четири пораза против Милвокија, било је 104:93.Оклахома је славила у Шарлоту са 89:85, као и Минесота са 120:98 против Вшингтона, Голден Стејт је разбио Феникс код куће са 115:86 а Јута савладала ЛА Лејкерсе са 105:103.

Почетак утакмице у Сакраменту није наговештавао овакав епилог пошто је актуелни шампион током прве четвртине стекао предност од чак 17 поена.

Како је време одмицало та предност се топила, између осталог, и због чињенице да је Леброн Џејмс практично био усамљен, јер су Двејн Вејд и Реј Ален изостали због повреде.

На супротној страни трио Де Маркус Казинс, Руди Геј и Ајзеа Томас појачавао је ритам и на крају Сакраменту донео тек 9. победу у првенству у којем је доживео 19 пораза.

Казинс је утакмицу завршио са 27 кошева, 17 скокова и пет асистенција. Геј је убацио поен мање, док је учинак Томаса износио 22 коша и 11 асистенција.

Са 33 поена Џејмс је био најефикаснији актер сусрета, при чему је имао осам скокова и исто толико асистенција. Очигледно је одсуство Вејда и Алена имало утицаја на резултат па је Мајами претрпео 7. пораз у првенству.

Мирослав Радуљица и Немања Недовић за приближно исто време имали су сличан учинак - веома скроман. За шест минута и један секунд Радуљица је убацио два поена Бруклину који је савладао његов Милвоки са 104:93.

Бруклин је серију до четири пораза прекинуо према очекивањима против најгоре екипе лиге Милвокија.Шон Ливингстон имао је 20 поена, 6 асистенција и 5 скокова, а одличан је био и Мирза Телетовић са 19 поена (5-9 за три) и 6 скокова.

У победи Голден Стејта који је просто одувао Финикс са 115:86, Недовић је на терену провео десет секунди дуже од Радуљице, при чему је погодио једну "тројку" из три покушаја. Та три поена и два скока су све што је учинио српски репрезентативац.

Оклахома је славила у Шарлоту са 89:85 иако је претходно изгубила Расела Вестбрука који ће због нове операције колена одсуствовати до фебруара. Кевин Дурент каже да му треба помоћ осталих саиграча, али против Бобкетса је одиграо симултанку - 34 поена, 12 скокова и 6 асистенција.

У Минесоти је Никола Пековић дочекао Вшингтон за који игра Јан Весели. Минесота је славила са 120:98, Пековић је имао 18 поена и 10 скокова, а Весели је на другој страни убацио само 2 поена.

Резултати:

Шарлот - Оклахома 85:89

Орландо - Детроит 109:92

Бруклин - Милвоки 104:93

Њујорк - Торонто 83:95

Минесота - Вашингтон 120:89

Њу Орлеанс - Денвер 105:89

Јута - Л.А. Лејкерс 105:103

Сакраменто - Мајами 108:103 (продужетак) и

Голден Стејт - Финикс 115:86

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару