Читај ми!

Радоњић: Искуство је одлучило победника

У тренуцима када се ломио меч, искусна екипа као што је Локомотива искористила је све наше грешке и заслужено победила, рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић после пораза у Краснодару од Локомотиве. Шансе за пласман у наредну фазу "нису велике", али ће екипа пружити свој максимум, додао је Радоњић.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да је његова екипа против Локомотиве Кубан пружила добру игру, али да је искуство одлучило победника.

"Највећи део меча смо одиграли веома добро. У првом делу Локомотива је изванредно шутирала за три поена, али смо без обзира на то били у игри. Играли смо добро у одбрани и нападу, преузели смо вођство, али то није било довољно да славимо у овом мечу. У тренуцима када се ломио меч, искусна екипа као што је Локомотива искористила је све наше грешке и заслужено победила", рекао је Радоњић после меча.

Звезда је вечерас у Краснодару поражена од Локомотиве са 72:79 у шестом колу Групе Д Евролиге.

Радоњић није желео да тражи оправдања за пораз због замора екипе и меча с Партизаном у Јадранској лиги.

"Не бих рекао да је меч с Партизаном утицао, иако је постојао велики набој који носе све утакмице с Партизаном и продужетак који смо имали оставио је трага на екипу, међутим, не желимо да у томе тражимо оправдање за пораз од Локомотиве", рекао је Радоњић.

Шеф стручног штаба Звезде казао је да шансе за пласман црвено-белих у наредну фазу "нису велике", али да ће екипа пружити свој максимум и да не жели да калкулише.

"Пре овога меча наше шансе нису биле велике, али и после победе Лаборал Куће у Израелу наше шансе су и даље мале. Ипак, играћемо до краја, па ћемо видети шта ће нам то донети. Оно што је јако значајно за нас јесте то што смо били ближи победи у Краснодару, него у првом мечу с Локомотивом, иако то резултат на крају не говори", рекао је Радоњић.

Кошаркаш Црвене звезде Иван Раденовић рекао је да је меч с Локомотивом био "тежак" и да је концентрација екипе у завршници дуела пала, што је одлучило победника.

"Била је веома тешка утакмица за обе екипе. Играли смо веома добро око 35 минута, али концентрација у завршници није била на дотадашњем нивоу и искусна екипа као што је Кубан је то знала да искористи. Погодили су осам тројки од 10 шутева и умало да нас сломе, али смо издржали. Знали смо да они не могу да погађају тако добро до краја утакмице, преузели смо вођство, али ипак нисмо издржали до краја", рекао је Раденовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару