Читај ми!

Вујошевић: Очекујте спектакл!

Душко Вујошевић не очекује победу свог тима у мечу против Барселоне, али је сигуран да ће утакмица Евролиге бити спектакл. Крилни центар Партизана Жофри Ловерњ верује да црно-бели могу да направе изненађење.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да због тренутне тешке ситуације у клубу није реално очекивати да црно-бели у наредна два меча у Евролиги победе Барселону и Нантер.

"Барселона је велики клуб, састављена од веома квалитетних играча. Наваро се вратио после повреде и први је играч у нападу. Барселона игра годинама у истом саставу са одличним тренером Пасквалом и гледаоци ће моћи да виде спектакл", изјавио је Вујошевић на конференцији за новинаре у хали Пионир.

Он се осврнуо и на прошло коло Евролиге у којем је Партизан убедљиво изгубио у Москви од ЦСКА.

"То је највећи пораз у историји Партизана. Изградили смо респект који би могао да се наруши. Имали смо случај да је тренер домаћих Еторе Месина после 42 разлике инсистирао да се постигне кош и победи што убедљивије. То говори колико нас поштују", навео је Вујошевић.

Тренер Партизана додао је да дисциплински органи Евролиге воде поступак против њега због искључења на мечу са Фенербахчеом.

Вујошевић је рекао и да неће журити са довођењем новог плејмејкера који је неопходан тиму након повреде Леа Вестермана.

"Потребан нам је плејмејкер у најскорије време, али не можемо да доведемо играча који је егоманијак. Мора да буде добар играч и квалитетан човек. Нисам велики познавалац кошарке, али имам људе у клубу који ће то решити", додао је он.

Вујошевић је навео и да је Марфин банка поново блокирала рачун клуба, али није детаљније говорио о томе.

Крилни центар Партизана Жофри Ловерњ истакао је да верује да црно-бели могу да направе изненађење.

"Очекујем победу у веома важном мечу. Верујем да то можемо да урадимо. Битно је да дођемо до тријумфа и да се искупимо, јер смо лоше играли у Москви. Вратили смо морал после тога, иако смо изгубили од Црвене звезде", поручио је Ловерњ.

Утакмица шестог кола А групе Евролиге између Партизана и Барселоне игра се у четвртак од 20.45 у хали Пионир.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару