Читај ми!

Партизан убедљив против Широког

Кошаркаши Партизана победили су у гостима Широки са 81:60 (24:10, 15:15, 20:18, 22:17) у последњој утакмици седмог кола Јадранске. Најефикаснији у екипи Партизана Драган Милосављевић и Богдан Богдановић са по 19 поена. Партизан се тако вратио на врх табеле са шест тријумфа.

Кошаркаши Партизана вечерас су у гостима убедљиво савладали екипу Широког Бријега са 81:60 (24:10, 15:15, 20:16, 22:19) у последњем мечу седмог кола Јадранске лиге и остали сами на челу табеле. Изабраницима Душка Вујошевића то је била шеста победа у регионалном такмичењу, док је Широки забележио пети пораз.

Првак Србије и Јадранске лиге већ у првој четвртини дошао је до убедљиве предности и врло лако је то вођство чувао до самог краја.

Домаћа екипа није имала никакав одговор на Партизанов офанзивни скок и шут са дистанце, а тренер Вујошевић дао је шансу свим играчима да истрче на терен.

Капитен Драган Милосављевић и Богдан Богдановић постигли су по 19 поена за Партизан, док је Лео Вестерман на то додао још 14 поена. Домагој Бошњак и Борис Бараћ постигли су по 12 поена у екипи Широког.

Партизан се тако вратио на врх табеле са шест тријумфа из седам мечева, док је Широки 13. са две победе и пет пораза.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је после убедљиве победе над да је капитен Драган Милосављевић "повукао" екипу која је упркос умору дошла до тријумфа.

"Оно чега сам се плашио је да се од пораза у мечу са Фенербахчеом не продужи ехо и вечерас. Међутим, пре свега капитен Милосављевић је повукао екипу и подигао на прави степен ангажовања и тада се квалитет који је на нашој страни пренео са папира на терен. Једино што вечерас брине је повреда Кинзија, али надам се ће се он брзо опоравити и да неће пропустити ништа од утакмица које нас чекају у врло тешком распореду", рекао је Вујошевић.

"Широки је екипа која је и претходних година својом борбеношћу, пре свега на домаћем терену, знала да изненади и то је била једна од опомена. Друга ствар, они и ако су подмладили екипу, и ове године су направили неке изненадујуће резултате код куће, као што су победе против Црвене звезде и Олимпије", закључио је Вујошевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару