Читај ми!

Игудала поразио бивши клуб

Кошаркаши Голден стејта, у ноћи између понедељка и уторка, савладали су као гости Филаделфију са 110:90, и тако домаћину нанели први пораз после почетне три победе у НБА лиги. Кливленд је на свом терену добио Минесоту са 93:92, Клиперси су на свом паркету у Лос Анђелесу победили Хјустон са 137:118, а Мемфис је код куће победио Бостон са 95:88.

Екипу из Окленда предводио је некада најбољи играч Филаделфије Андре Игудала са 32 поена, а поред њега истакао се и Стивен Кари "трипл-даблом" - 18 поена, 12 асистенција и 10 скокова.

Најефикаснији у Филаделфији били су Јуан Тарнер и Мајкл Картер-Вилијамс са по 18 поена.

Српски кошаркаши Немања Недовић и Огњен Кузмић играли су у последњој четвртини за Голден стејт. Недовић је за скоро 12 минута имао два поена, скок и две изгубљене лопте, уз шут један од три, док је Кузмић за девет минута имао само један скок.

Кливленд је на свом терену добио Минесоту са 93:92, а гости су имали шут за победу, али је прва звезда тима Кевин Лав промашио тројку.

Најефикаснији у победничком тиму био је резервиста Си-Џеј Мајлс, који је за 19 минута постигао 19 поена. Кајри Ирвинг додао је 15, а Тристан Томпсон и Андерсон Варежао по 12. Госте је предводио Кевин Мартин са 23 поена.

Клиперси су на свом паркету у Лос Анђелесу победили Хјустон са 137:118, и гостима нанели први пораз у сезони.

До победе Клиперсе су водили Џеј-Џеј Редик са 26, Крис Пол са 23 и Џамал Крофорд са 21 поеном, док је у Хјустону Омри Каспи био најефикаснији са 19.

Мемфис је код куће победио Бостон са 95:88, и гости су тако дошли до четвртог узастопног пораза од почетка сезоне, што им је најгори скор од 1969. године.

Џерид Бајлс, Мајк Конли и Зек Рендолф, са по 15 поена, водили су Мемфис до победе, а у Бостону се истакао Џеф Грин са 22.

Резултати:

Филаделфија - Голден стејт 90:110

Кливленд - Минесота 93:92

Мемфис - Бостон 95:88

Лос Анђелес - Хјустон 137:118

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару