Леброн прекинуо малерозни низ

У ноћи између недеље и понедељка у НБА лиги одиграно је шест мечева, а вече су обележили Лос Анђелес Лејкерси победом над Атлантом са 105:103. Кошаркаши Мајамија победили су у на свом терену Вашингтон са 103:93 и прекинули низ од два пораза у НБА лиги.

Најефикаснији у екипи актуелног шампиона био је Леброн Џејмс са 25 поена и пет асистенција, Крис Бош додао је 24 поена уз седам скокова, док је Двејн Вејд додао 20 поена уз по пет скокова и асистенција.

Бредли Бил постигао је 19 поена за Вашингтон, а Марцин Гортат додао је 15 поена и 11 скокова.

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса победили су на свом терену Атланту са 105:103 и остварили осму узастопну победу у међусобним дуелима.

Лејкерси су у трећој четвртини водили са 17 поена, али су у завршници морали да спашавају победу. Пау Гасол је 5,2 секунде пре краја утакмице постигао два поена са линије за слободна бацања и обезбедио победу свом тиму.

Гасол је утакмицу завршио са 16 поена и 13 скокова, Гзавије Хенри убацио је 18 поена, а Стив Неш постигао је 13 поена и имао шест асистенција.

У екипи Атланте Кајл Корвер био је најефикаснији са 22 поена, уз шут за три поена 6/6.

Кошаркаши Минесоте победили су на гостујућем терену Њујорк са 109:100. Најбољи у победничком тиму био је Кевин Лав са 34 поена, 15 скокова и пет асистенција. Кевин Мартин постигао је 30 поена, а бивши кошаркаш Партизана Никола Пековић додао је "дабл дабл" учинак од 11 поена и 12 скокова.

Кармело Ентони постигао је 22 поена и имао 17 скокова у екипи Никса, који су претрпели други узастопни пораз.

Орландо је победио Бруклин са 107:86, а у том мечу на клупи Нетса дебитовао је нови тренер, бивши кошаркаш Џејсон Кид. До друге узастопне убедљиве победе Орландо су предводили Никола Вучевић и "руки" Виктор Оладипо са по 19 поена.

Са друге стране, најефикаснији је био Брук Лопес са 21 поеном, а једино је још Пол Пирс у екипи Нетса постигао двоцифрени број поена - 16.

Детроит је победио Бостон са 87:77, док је Оклахома победила Финикс са 103:96.

Резултати:

Детроит - Бостон 87:77

Мајами - Вашингтон 103:93

Орландо - Бруклин 107:86

Оклахома - Финикс 103:96

Њујорк - Минесота 100:109 и

Л.А. Лејкерс - Атланта 105:103

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару