"Делије" одушевиле Вилијамса

Сјајни амерички шутер, Маркус Вилијамс, један од најзаслужнијих што је Локомотива у Београду против Црвене звезде славила победу, изнео је своје виђење утакмице и атмосфере у Комбанк арени. Он је написао блог за званични сајт Евролиге и похвалио Звездину публику.

Одлични шутер Маркус Вилијамс, играч за кога је чaк Леброн Џејмс својевремено рекао да га сматра најбољим америчким кошаркашем који игра ван НБА, у свом блогу на сајту Евролиге похвалио је навијаче Црвене звезде.

"Као што сви знате, у Београду смо победили Црвену звезду. То је била прва утакмица Локомотиве у Евролиги. Такође, до сада нисам играо пред бољом публиком, на једном од најбољих места за незаборавну кошаркашку атмосферу. Утакмица је била тешка, они су се борили, а слободна бацања су нам помогла да победимо", написао је Вилијамс и додао да, иако је била паклена атмосфера, на њега то не утиче превише: 

"Публика је била вероватно најбоља пред којом сам до сада играо, али мислим да навијачи нису одлучујући фактор, бар нису за мене. Исто играм пред двоје и пред 20.000 људи. Не игра се против публике, већ против играча, а ја видим само играче и судије на терену", написао је Вилијамс.

Вилијамс је описао и завршницу меча са Звездом и још једном нагласио атмосферу.

"Када смо повели са 12 разлике, мање од два минута до краја, лоше смо одиграли у одбрани. Они су почели да погађају, ми нисмо и Звезда се приближила на само два поена заостатка. Ја сам имао неколико бацања на крају и победили смо, али то није било меје вече што се тиче извођења слободних бацања. Никад не мислим на претходни шут, јер је наредни увек најважнији. Ако размишљате о претходном шуту, то ће вас омести. Публика је била толико гласна када сам изводио бацања, да себе више нисам могао да чујем", завршио је Вилијамс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару