Читај ми!

Није тешко бити капитен

Почиње нова сезона Јадранске лиге. Партизан улази са новим капитеном Драганом Милисављевићем, који је траку наследио од Владимира Лучића, новог члана Валенсије. Нови капитен је изјавио да му није било тешко да се привикне на нову улогу. На старту лиге црно-бели имају тежак испист, дочекује Игокеу, која је била хит претходне сезоне.

Кошаркаш Партизана Драган Милосављевић рекао је да му није било тешко да се уклопи у улогу капитена екипе. Такође, навео је да млади тим може много у новој сезони. Као највеће ривале апосторофирао је Звезду, Игокеу и Цедевиту.

"Ту сам дужи период, ово ми је четврта година. Знам како функционише систем и начин рада у Партизану, тако да ми није било тешко да се уклопим у ту улогу", рекао је Милосављевић.
Милосављевић је капитенску траку наследио од Владимира Лучића, који је по завршетку сезоне прешао у Валенсију.

"Приватни односи су нам веома добри, прошле сезоне смо причали о свему томе, а и сада ми је дао неколико савета", навео је Милосављевић. Он је казао да Партизан има одличну, младу екипу, за коју је ипак потребно стрпљења.

"Тим је у суштини сличан, остало је много играча од прошле сезоне. Сви смо искуснији за ту једну годину. Имамо сјајну, јако младу екипу и уз мало стрпљења и разумевања доћи ћемо до резултата. Напредујемо из дана у дан", казао је бек црно-белих.

Као фаворите за завршни турнир Јадранске лиге Милосављевић је навео Игокеу, Цедевиту, Црвену звезду и Партизан.

"Биће прилично тешко у Јадранској лиги, пре свега јер се кроз њу поново остварује пласман у Евролигу. То ствара додатни притисак и тежину, као и прошле сезоне", казао је Милосављевић.

Партизан ће у првом колу регионалног такмичења дочекати Игокеу.
"Има стварно сјајних екипа, биће занимљиво већ у првом колу. Игокеа је била највеће изненађење, сада имају сличан, искусан тим. Чека нас јако тежак тест већ на почетку", рекао је Милосављевић.

Он је рекао да ће до краја сезоне сигурно играти у Партизану, са којим му уговор истиче следећег лета.

"Још је рано да се прича о томе, видећемо. Имам још годину дана уговора тако да сам ову сезону ту сигурно до краја", рекао је капитен црно-белих.
Партизан ће нову сезону почети у недељу, у 17.00 сати, када ће дочекати Игокеу у београдској хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару