Читај ми!

Савовић отишао, стигао Раденовић!

Кошаркашка вест дана стиже са Малог Калeмегдана - Борис Савовић више није играч Црвене звезде! Крилни центар и црвено-бели споразумно раскинули сарадњу. Као замена експресно је стигао Иван Раденовић.

Прилично изненађујућа вест стиже из кошаркашког клуба Црвена Звезда а она гласи да Борис Савовић није више члан црвено-белих. Сјајни скакач и клуб су споразумно прекинули сарадњу а као замена је већ стигао Иван Раденовић!

Борис Савовић више није играч кошаркашког клуба Црвене звезде. После заједничких консултација између Савовића, стручног штаба и руководства клуба донета је одлука о завршетку сарадње. Уговор је споразумно раскинут, а Савовић је слободан да потражи нови клуб.

Црвено-бели су се захвалили Борису Савовићу на "огромном доприносу који је дао у освајању Купа Радивоја Кораћа прошле сезоне, пласману у Евролигу и жели му много среће и успеха у наставку каријере".

Након што је изненада раскинуо сарадњу са Црвеном звездом, огласио се Борис Савовић:

"Велика је част и привилегија носити дрес Црвене звезде. Драго ми је што сам имао прилику да се борим у „црвено-белом" дресу и радујем се освајању трофеја Купа Радивоја Кораћа. Захваљујем се пре свега навијачима на изванредној подршци, али исто тако и свим саиграчима, члановима стручног штаба и запосленима у Звезди на сарадњи. Свима њима желим много среће и успеха у сезонама које долазе. Црвена звезда ће увек имати посебно место у мом срцу", истакао је Савовић.

Истовремено, клуб са Малога Калемегдана потписао је уговор са Иваном Раденовићем, такође крлиним играчем, који је претходне две године бранио боје украјинског Доњецка.

Раденовић је студирао на престижном америчком Универзитету Аризона, где је имао веома запажену улогу а професионалну каријеру започео је 2007. године у дресу шпанске Ђироне са којом је стигао до финала Еврокупа.

Потом је играо за атински Панелиниос, московски ЦСКА и шпанске првологаше Кахасол и Менорку. Од 2011. године носио је дрес украјинског Доњецка са којим је 2012. године освојио титулу шампиона. Био је и члан младе репрезентације која је 2004. године на Европском првенству освојила пето место.

Прошле сезоне за Доњецк је одиграо 29 утакмица, а просечно је бележио 8,6 поена, 4,3 скока и 2 асистенције по мечу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару