Читај ми!

Симоновић хвали новајлије

Марко Симоновић похвалио Звездине аквизиције, Американце Џенкинса и Шилба, и истакао да тим има "дужу клупу" него претходне сезоне. Одлични шутер истакао је да Звезда није била миљеник фортуне на жребу за Евролигу, као и да је распоред на старту Јадранске лиге могао да буде лакши.

Кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић рекао је данас да екипа вредно ради на старту припрема за нову сезону и изразио задовољство што је доласком квалитетних Американаца појачана конкуренција за место у тиму.

"Најбитније је да је тим селектиран да сви буду добри људи, а знамо сви да свако од нас има неки свој квалитет. Ми на свакој позицији имамо по два добра играча, који су по карактеристикама различити и то је наша велика предност. Ја лично мислим, као и многи други, да нам је дужа ротација недостајала у финалу прошле сезоне што се одразило на то да физички паднемо. Верујем да ће то ове године бити другачије и да ћемо овог пута имати снаге да играмо на четири фронта", рекао је Симоновић за званични сајт клуба.

Он је похвалио двојицу Американаца - Џенкинса и Шилба.

"Са Џенкисом сам цимер, упознајемо се, причамо и имам само речи хвале. Шилба знам дуго, играо сам против њега бар пет-шест пута, играо је и против Звезде. Одличан је и играч и момак", констатовао је Симоновић.

Одлични шутер истакао је да Звезда није била миљеник фортуне на жребу за Евролигу, као и да је распоред на старту Јадранске лиге могао да буде лакши.

"Имамо изузетно тежак жреб у оба такмичења. Одмах на старту Јадранске лиге гостујемо Широком и Игокеи. Игокеа је прошле сезоне била прва на крају регуларног дела, неће нам бити нимало лако, а одмах после тога почиње Евролига. Жао ми је што нам је у првом учешћу после толико година запала тако тешка група, али шта да радимо, борићемо се, па ћемо видети како ће се све то завршити. Надам се најбољем", поручио је Симоновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару