Читај ми!

Шилб жељан доказивања

Тројица Американаца 20. августа долазе у Србију. Демаркус Нелсон добро зна где се враћа. Џенкинс је у интервјуу истакао да је веома узбућен, а по сопственом признању и Блејк Шилб једва чека до дође у Београд. Оно што је најважније је да на припреме стиже веома одморан и жељан доказивања.

Кошаркаш Црвене звезде Блејк Шилб рекао је данас да је лако донео одлуку да дође у редове црвено-белих јер је реч о клубу који има богату историју, фантастичне навијаче и такмичиће се у Евролиги.

"Један од мојих главних циљева је да помогнем подизању нивоа тима у сваком смислу. То значи да у сваком смислу будемо успешнији и остваримо још боље резултате него што је то био случај прошле сезоне. Имао сам прилике да играм против Црвене звезде док сам био члан чешког Нимбурка у својој првој професионалној сезони. Из тог разлога сам знао шта клуб у кошаркашком смислу може да ми понуди", рекао је Шилб за клупски сајт.

Он ће се екипи придружити 20. августа, када ће се и преостала два Американца Демаркус Нелсон и Чарлс Џенкинс ставити на располагање тренеру Дејану Радоњићу.

Шилб је истакао да је упознат са атмосфером у Пиониру, коју праве Звездини навијачи и да једва чека да дође у Београд.

"Чуо сам бројне приче и видео много тога о њима на интернету. Могу да кажем да ми то као играчу даје додатну енергију. Мислим да је у заједничком интересу да имамо велика међусобна очекивања, да навијачи много тога очекују од нас, али и да ми играчи у сваком тренутку можемо да се ослонимо на њих. Очекујем да навијачи буду луди за кошарком коју будемо играли, а од нас ће за узврат добити максимално пожртвовање сваки пут када будемо изашли на терен", обећао је Шилб.

Амерканац је на крају рекао да му кошарка много значи у животу, јер му је, између осталог, омогућила да заврши факултет, путује по свету, али и дође у Србију.

"Кошарку сам почео да играм са седам година. Та игра ми много значи. Она ми је била моја најбоља учитељица кроз цео живот. Омогућила ми је да добијем диплому факултета, путујем свуда по свету и да сада имам прилику да дођем у Београд и Србију", закључио је Шилб.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару