Радуљица, први утисци у Милвокију

Мирослав Радуљица потписао је уговор са Милвоки Баксима, а за клупски сајт говорио јео својим предностима у односу на друге играче у лиги, Харли Дејвидсону, књигама...

Нови кошакраш Милвокија Мирослав Радуљица рекао је данас да мисли да је, поред висине и снаге, његова предност то што је бржи од осталих играча.

"Мислим да сам бржи од осталих играча, можда је то глупо рећи јер су у НБА лиги сви физички спремни. Умем добро да шутирам са дистанце и понекад са тројке. Нису ми у Европи давали да шутирам тројке, али мислим да могу да погађам одатле. Мислим да ћу се добро уклопити", рекао је Радуљица за клупски сајт Милвокија.

Радуљица је истакао да му је драго што у тиму има грузијског центра Зазу Пачулију, за кога мисли да може много да му помогне.

"Он је искусан играч и одличан момак тако да може много да ми помогне. Могу много да научим од њега, тако да је добро што га имам у тиму", рекао је српски кошаркаш.

На питање ко му је кошаркашки узор, Радуљица је одговорио: "Никада нисам имао узора, али ако бих морао да изаберем некога онда би то био Тим Данкан".

Радуљица се у хали у Милвокију појавио у мајици са логом произвођача мотоцикала Харли Дејвидсон.

"Могу да кажем да сам највећи обожавалац Харли Дејвидсона међу играчима. Купио сам мајицу када сам прошли пут био у Милвокију. Био сам одушевљен музејом и продавницом, мислим да сам купио све што је било у њој", рекао је Радуљица.

Он је рекао да не гледа телевизију, већ да воли да чита књиге и да му је омиљени писац Стивен Кинг.

"Волим да читам, никада не гледам телевизију, занимају ме само књиге. Отац и брат су ми купили књигу Стивена Кинга када сам имао 10 или 12 година и од тада га обожавам. Имам тетоважу омиљене његове књиге, волео бих да га видим и покажем му је", рекао је Радуљица.

Радуљица је каријеру почео у ФМП-у, а играо је још за Ефес, Албу, Партизан и Азовмаш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару