Читај ми!

Миличић није Звездин

Звезда прекинула нагађања медија да је Миличић потписао за овај тим. Званично саопштење са Малог калемегдана демантује такве наводе. Звезда се огласила и поводом тужбе Брауна, „Ми ником не остајемо дужни“.

КК Црвена звезда Телеком поново је у прилици и да демантује неистинита писања неких медија о наводном ангажовању појединих играча. Као што су нетачне биле информације о наводној промени тренера, тако су неистините вести и да је Црвена звезда Телеком ангажовала Дарка Миличића. Иако је клуб пружао информације да Миличић не долази у Звезду, поједини медији су очигледно помислили да боље познају ситуацију унутар клуба па су још једном у кратком временском року пласирали лаж и на тај начин дискредитовали себе.

Поводом најаве тужбе арбитражном трибуналу ФИБА (БАТ) од стране Елтона Брауна, КК Црвена звезда Телеком се огласила саопштењем: "КК Црвена звезда Телеком ником не остаје дужна и то свима мора да буде јасно. Индивидуална је ствар и право Елтона Брауна да покаже колико воли и поштује Црвену звезду, али све те емоције би требало да усагласи са коментарима које је остављао на друштвеним мрежама, како не би у заблуду доводио бројне симпатизере црвено-белих. Јер, из овога се само може закључити да Браун воли Црвену звезду до последњег долара. Ни мање, ни више од тога".

Такође, КК Црвена звезда Телеком још није добила никакав званични документ о наводној Брауновој тужби од стране ФИБА. А, колико се тачно дугује Брауну, може да се утврди тек када се у обзир буду узели сви дисциплински прекршаји које је Браун направио током сезоне.

КК Црвена звезда Телеком апелује на све симпатизере клуба да не подлежу провокацијама којима су медији очигледно склони кад је наш клуб у питању. А, проверене, тачне и званичне информације које се тичу не само трансфера играча него свих дешавања у клубу могу да добију на званичној интернет страници клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару