Читај ми!

Очекујем да ће нас судије покрасти

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небиојаша Човић рекао је да очекује да ће судије пократи његову екипу у предстојећој утакмици против Партизана, и потврдио да је Црвена звезда поднела кривичну пријаву против тренера црно-белих Душка Вујошевића.

"Ако се оствари оно што очекујемо - а то је хроника крађа, Партизан ће победити. (Судија Марко) Јурас има разлога да краде. Неко прича о напретку (судије Уроша) Обркнежевића, па погледајте напредак Јураса. Ја очекујем да ћемо ми бити покрадени. Судије не контролишу игру, не контролишу контакт", рекао је Човић на конференцији за новинаре на Малом Калемегдану.

Човић је потврдио да је Црвена звезда поднела кривичну пријаву против тренера Партизана Душка Вујошевића због његових изјава. Вујошевић је рекао да у својим изјавама "никада није рекао да је Човић криминалац ни да није криминалац".

"Што се тиче кривичне пријаве, да она је поднета. Она није моја лична пријава, већ пријава Црвене звезде. Покушаћемо да објаснимо какве су то махинације. Ја нисам рекао да је Вујошевић крао слике нити да јесте. Нисам рекао ни да је болестан нити да није. Нема то никакве везе са насловима, ја разумем медије. Наслов је тираж", рекао је он.

"Човић се не плаши никога, истрајаћу и нећу дозволити да се Звезди догађа оно што се већ догађало. Очекујем да држава почне да ради свој посао, иако су већина у тој влади партизановци", додао је он.

Човић је рекао да се ствара психолошки притисак на Црвену звезду и да се пресликава прича из фудбала пред одлучујући меч за титулу. Он је, такође, истакао да држава треба да реагује на вређање његове супруге на утакмицама и упитао да ли је икад иједан судија прекинуо утакмицу због тога.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару