Читај ми!

Победе Звезде и Партизана

Црвена звезда и Партизан победили су у утакмицама 12. кола Суперлиге Србије. Звезда је у дербију савладала Мегу 84:78, док су црно-бели лако савладали Металац у Ваљеву са 88:62.

Кошаркаши Црвене звезде победили су у хали "Пионир" Мега Визуру са 84:78 (22:18, 20:20, 18:16 24:24). "Црвено-бели" су овом победом претекли Мега Визуру на другом месту на табели, пошто имају девет победа и три пораза, колико има и Мега, али уз лошију кош разлику.

Изабраницима Дејан Радоњића ово је шести узастопни тријумф до којег су, очекивано, дошли после велике борбе са расположеним гостима.

Звезду је до победе предводио капитен Игор Ракочевић са 19 поена, док је Рашко Катић додао један мање. Код гостију најефикаснији био је Василије Мицић са 18, а Новица
Величковић додао је један мање.

Клуб са Малог Калемегдана имао је предност током већег дела меча, док је Мега два минута пре краја утакмице преокренула резултат, али је екипа Дејана Радоњића у завршници одиграла одличну одбрану и тако дошла до девете победе.

Кошаркаши Партизана победили су у Ваљеву Металац са 88:62 (13:23, 24:6, 22:20, 29:13). Партизан је тако уписао 10. победу у лиги, док је Металцу ово био девети пораз у сезони у првенству Србије.

Црно-беле до победе је предводио Давис Бертанс са 24 поена и шест ухваћених лопти, док је једино још Драган Милосављевић имао двоцифрен учинак од 12 поена. У екипи Металца истакли су се Славко Вранеш и Стефан Живановић са по 13 поена.

Металац је након прве четвртине отишао са десет поена предности, али је екипа Душка Вујошевића у другом периоду у потпуности затворила прилазе кошу и тако свела домаћу екипа на свега шест поена у тој четвртини.

Партизан је у другом полувремену само повећавао предност и тако се, макар до вечерас, осамосталио на врху табеле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару