Читај ми!

Бајић: Игокеа је фаворит

Драган Бајић сматра да је Игокеа фаворит у мечу полуфинала Јадранске лиге против Партизана, док је за Душка Вујошевића основни циљ пласман у финале, које доноси евролигашку кошарку наредне сезоне.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао да је његовој екипи главни циљ пласман у финале завршног турнира Јадранске лиге које доноси и место у Евролиги, док је стратег Игокее Драган Бајић оценио да је домаћи тим главни фаворит за освајање трофеја.

"Играмо са домаћином који је у лигашком делу показало квалитет. Резултати су једини критеријум успеха. Направили су резултат већи од очекиваног. Имају индивидуално добре играче, жељне трофеја и спремне да жртвују све за тим. Ми смо кренули сезону са концептом подмлађивања тима, а то су многи оценили као сувише ризичан потез. Веровао сам у ове играче, прошли смо велики рад. Чека нас изузетно јак ривал, надам се да ћемо имати и подршку навијача. Игокеа је већ направила изванредан успех, али то им није утолило глад за трофејима", казао је Вујошевић на конференцији за новинаре у Лакташима.

Капитен црно-белих Владимир Лучић истакао је да су црно-бели максимално мотивисани да направе добар резултат у завршници регионалне лиге.

"Очекује нас много тешка утакмица против домаћина турнира и тима који је квалитет доказао освајањем првог места у лигашком делу. Ми смо максимално спремни и мотивисани да обезбедимо Евролигу, а ако дођемо до финала и за борбу за трофеј. Надам се да одличној атмосфери и пуној хали", поручио је Лучић.

Партизан и Игокеа у четвртак од 21 сат играју други полуфинални меч, а претходно се од 17 сати састају Црвена звезда и Раднички из Крагујевца.

"Имамо обавезу јер морамо да наставимо у ритму у којем смо играли до сада. Ми смо највећи фаворити за освајање Јадранске лиге, пошто играмо код куће, али и због резултата које смо имали. Поштујемо Партизан и оно што ради Вујошевић. Сматрам да ће мој тим жељан доказивања и трофеја сутра дати максимум и, надам се, победити", навео је Бајић.

Капитен домаће екипе Милан Дозет изразио је наду да ће Игокеа поновити партије из лигашког дела такмичења.

"Надам се да ћемо приказати игру која нас је красила у лигашком делу. Партизан има млад тим, а на нашој страни је искуство. Покушаћемо да, уз велики мотив, пређемо још један степеник и дођемо до остварења сна", закључио је Дозет.

Победници полуфинала избориће пласман у Евролигу. Финале је на програму у суботу, 27. априла, од 20.30 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару