Читај ми!

Нећемо потценити Игокеу

Душко Вујошевић оптимиста пред фајнал-фор Јадранске лиге у Лакташима, али обећава да његов млад тим неће потценити Игокеа. Вујошевић још једном подсетио на изузетно тешку финансијску ситуацију у клубу.

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је данас да његови кошаркаши орно и са много ентузијазма путују у Лакташе на завршни турнир Јадранске лиге, упркос проблемима. Вујошевић је новинарима у Београду највише говорио о тешкој материјалној ситуацији у клубу.

"Веома смо орни и пуни ентузијазма, упркос... али да се зна, да се види на основу онога што је било сад да је Партизан направљен из једног комада, као опруга. Што је притисак јачи, то се више одскаче", рекао је Вујошевић новинарима у Београду.

Партизан у четвртак игра против Игокее у полуфиналу завршног турнира.

Вујошевић је данас говорио о путу његове екипе од почетка сезоне, признавши да је у осцилацијама одлазила и више од очекиваног, али и ниже од предвиђаног.

"Талентовани и млади тим. Јако много смо тренирали и знојили се, а ја сам више пута говорио да је тренинг алхемијски процес у коме се зној претвара у злато. Стварно смо испунили обећање кад је у питању рад", рекао је Вујошевић.

Партизан има само ситнијих проблема са повредама, а једино је озбиљније повређен Марко Чакаревић, који има проблема са хрскавицом већ дуже време, али ће бити у саставу тима, изнео је тренер.

Игокеа је освојила прво место у регуларном делу табеле.

"Добро су организовани, са добрим тренером и групом која изванредно функционише. У почетку су их потцењивали, али смо сви постали свесни њихове снаге. У спорту можете да играте преко везе, али не можете преко везе да будете шампиони. Они су спремни да се жртвују за тим и имају људску и играчку зрелост", рекао је Вујошевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару