Човић: Верујем у овај Звездин тим

Председник кошаркашког клуба Црвена Звезда Небојша Човић рекао је данас како верује да овај састав црвено-белих може да оствари зацртане циљеве и да ће у тренуцима када то буде најпотребније поново бити прави.

Први човек клуба са Малог Калемегдана Небојша Човић рекао је да, и поред резултатске кризе, верује у тим и остварење постављених циљева са почетка сезоне, пре свега пласаман у Евролигу.

"Заиста верујем у тим који имамо. Мислим да имамо квалитетне играче и ниједног тренутка у њих нисам сумњао. Можда тренутно нису у најбољој форми, али то су исти они играчи који су нанизали 11 победа заредом, пласирали се у Ласт 16 фазу Еврокупа, освојили друго место у Јадранској лиги и освојили Куп Радивоја Кораћа. Знам колико енергије улажу у последње време и сигуран сам да ће се тај њихов труд исплатити", рекао је Човић за клупски сајт.

Коментаришући неочекиване поразе у Суперлиги Србије, први Звездин човек је истакао да их ниједан тим није надиграо.

"Сами смо себе победили. Искључиво нашим грешкама и пропустима смо дошли у ову ситуацију. Порази су саставни део спорта, истина је да то нисмо очекивали, али сада је прави тренутак да покажемо колико смо јаки, а ја сам уверен да имамо снагу и као тим и као клуб", поручио је Човић.

Он се још једном осврнуо на смену тренера Владе Вукоичића и долазак Дејана Радоњића на клупу тима са Малог Калемегдана.

"Јасно и чврсто стојимо иза одлуке коју смо донели. Наша процена је била да нам је промена у стручном штабу неопходна и довели смо тренера за кога верујемо да може да нам донесе жељени резултат. Помињу се и такве приче да не поштујемо струку, али то једноставно није тачно. Потребно је да се само погледа колико смо још као ФМП произвели квалитетних тренера и играча, репрезентативаца. То се не може постићи ако се струка не поштује", рекао је он.

Човић очекује да ће Звезда имати подршку навијача на завршном турниру Јадранске лиге у Лакташима, од 25. фо 27. априла.

"Подршка навијача нам је изузетно важна. Не треба посебно наглашавати колики значај има овај фајналфор у Лакташима. Зато их позивам да нас подрже, јер само заједно можемо до успеха", закључио је Човић.

Кошаркаши Црвене звезде ће у четвртак од 17 сати играти против Радничког из Крагујевца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару