Читај ми!

Звезда одбија Бојићеве казне

Црвена звезда неће да плати казне које је изрекао Предраг Бојић, наводећи да оне немају правну тежину. После меча са Радничким Бојић је новчано казнио клуб, Небојшу Човића и Игора Ракочевића.

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да неће платити новчане казне које је раније данас изрекао директор такмичења Суперлиге Предраг Бојић због дешавања на утакмици са Радничким из Крагујевца.

Црвено-бели захтевају од Бојића да, поред саопштења о казнама, достави и комплетне одлуке "у складу са законом о управном поступку".

"Ви то упорно избегавате и тиме непрекидно кршите закон као и дисциплински правилник КСС. Ваше саопштење са информацијама о одлукама у потпуности одбијамо и сигурно нећемо извршити плаћање по њему јер је у потпуној супротности са пропозицијама и дисциплинским правилником КСС", наводи се у саопштењу београдског клуба.

Бојић је казнио председника Црвене звезде Небојшу Човића са 118.000 динара због јавног критиковања судија, док ће капитен црвено-белих Игор Ракочевић морати да плати 23.600 динара због техничке грешке на мечу са Радничким.

"Наравно, треба добро да прочитате члан шест дисциплинског правилника КСС и веома лако ћете закључити да вам због непоштовања процедуре ниједна одлука није валидна, а тиме ни правоснажна. Ви се веома самовољно понашате јер не дајете могућност клубовима да се жале на ваше личне и теденциозне одлуке, имајући у виду да их не процесуирате у складу са законима Србије, а и дисциплинским правилником КСС", додаје се у саопштењу.

Црвено-бели су у четвртак у хали Пионир савладали Раднички са 82:81 у четвртом колу Суперлиге.

Делегат Ненад Суботић и помоћни судија Јован Кривокућа кажњени су због неодобравања тајм-аута екипи Радничког у завршници сусрета, иако и помоћни тренер има право да га затражи. Тренер Крагујевчана Мирослав Николић кажњен је новчано са 118.000 динара због јавног критиковања судија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару