И на Визуру без Нелсона

КК Црвена Звезда ће и у сусрету са Мега Визуром у Крушевцу бити ослабљена одсуством стартног плејмејкера Демаркуса Нелсона. Тренер црвено-белих Влада Вукоичић сматра да је најбитније да се Нелсон потпуно опорави до фајналфора АБА Лиге и да Мега Виѕура мора "пасти" без обзира на проблеме.

Тренер кошаркаша Црвене Звезде Влада Вукоичић рекао је да ће изостанак плејмејкера Демаркуса Нелсона представљати велики хендикеп за његов тим на мечу против Мега Визуре, али је истакао да је најважније да се Американац потпуно опорави од повреде и спреман дочека завршни турнир Јадранске лиге.

"Нелсоново одсуство је свакако хендикеп, али ако смо могли да победимо Раднички без њега, нема разлога да сумњамо да можемо да савладамо и Мега Визуру. Међутим, очекује нас веома тешка утакмица. Мораћемо да одиграмо веома добро, пружимо максимум борбености и залагања, будемо концетрисани у одбрани и нападу како бисмо остварили зацртани циљ", рекао је Вукоичић.

Тренер црвено-белих навео је да познаје већину играча противничког тима.

"Ја сам практично и ову сезону почео у Меги, али сам због обавеза у репрезентацији проупустио добар део тренинга у припремном периоду. Ипак, одрадили смо заједно неколико утакмица и турнира, али три-четири дана пред почетак сезоне дошао сам у Звезду. Много времена је прошло од тада, а сви ти млади сигурно су много напредовали. Доласком Величковића и Дрче добили су на искуству које је њима најпотребније, и зато сам сигуран да су сада много бољи тим него пре шест, седам месеци", упозорио је Вукоичић.

Стратег црвено-белих очекује да ће његови изабраници у Крушевцу добити преко потребну подршку навијача.

"Звезда дуго није играла утакмицу у Крушевцу и ово је позив за све наше навијаче да дођу у дворану и подрже нас у намери да остваримо још једну победу", поручио је Вукоичић.

Утакмица 5. кола Суперлиге Србије између Мега Визуре и Црвене звезде игра се сутра у Крушевцу од 17. сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару