Не желимо фајнал-фор

Разочаран односом челника АБА лиге, али и Евролиге, према његовом клубу, тренер Игокее Драган Бајић позвао управу свог клуба да откаже организацију завршног турнира регионалне лиге. Ако сте у могућности откажите фајнал-фор па нека га организује неки већи клуб, неки већи град, нека већа држава, позвао тренер Игокее.

Овогодишња сезона у АБА лиги обећавала је да буде најбоља и свакако резултатски најнеизвеснија од оснивања. Међутим, неразумљиви потези челника такмичења заслужни су за стварање атмосфере неизвености и, данас се показало, велике фрустрације учесника. Тренер Игокее Драган Бајић јавно је позвао управу свог клуба, а портал Мондо пренео његову изјаву, да откаже организацију завршног турнира у Лакташима.

"Кад је квалитет и снага мога тима за предстојећи фајнал фор у питању који треба да се игра на нашем паркету и уз нашу публику не плашим се као тренер. Са овим тимом не плашим се ниједног противника, поготово не у Лакташима, али се плашим још ожиљака који би сигурно оставили трајне последице на све нас а то нам сигурно није потребно јер само ми знамо како се осећамо после свега овога. Ако сте у могућности откажите фајнал-фор па нека га организује неки већи клуб, неки већи град, нека већа држава... Боље да негде одемо као туристи, јер је дошло време да је боље губити и остати срећан него побеђивати и остати шокиран", пише у Бајићевом писму управи клуба.

Драган Бајић је нагласио да се обраћа управи клуба јер је према њему као тренеру, његовом стручном штабу и његовим играчома начињена велика неправда.

"Све ово што се десило је један велики шок који смо доживели и моји играчи као спортисти и ја као тренер односно спортски радник. Сви заједно смо имали спортски мотив, а то је да будемо најбољи јер смо знали шта нам доноси ако смо најбољи. Као тренер овога тима најбоље знам које су његове могућности и крајњи домети, сматрам да су најбољи што су и показали у протеклом периоду. За то што смо најбољи зна се шта смо добили - шок као спортисти и ожиљак који тешко зараста.", истакао је Бајић.

Завршни турнир АБА лиге се игра у Лакташима и на програму јеод 25. до 27. априла, а Игокеа ће се у полуфиналу састати са Партизаном. Други полуфинални пар чине Црвена звезда и Раднички из Крагујевца.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару