Звезда увек иде на победу

Тренер Црвене звезде Влада Вукоичић негирао је спекулације да би његов тим могао да калкулише у мечу последњег кола Јадранске лиге против Радничког у Крагујевцу. На тај начин тим са Малог Калемегдана би, хипотетички, могао да "бира" са ким ће да игра у полуфиналу завршног турнира.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Вукоичић демантовао је медијске спекулације да би његов тим могао да калкулише у мечу последњег кола регионалне Јадранске лиге против Радничког и да наводно "бира" с ким ће се састати у полуфиналу завршног турнира.

Црвено-бели, који су сигурно другопласирани у лигашком делу регионалног такмичења, сутрашњом победом у дворани Језеро на фајнал-фору би ишли на Партизан, под условом да црно-бели у Пиониру савладају Солнок, док их евентуални пораз води на Крагујевчане.

"Не знам који су мотиви, жеље, и не знам ко су људи који се баве калкулацијама, ми сигурно не. За нас је најважније да добро тренирамо и играмо, да имамо што више расположених играча, у том случају име противника постаје мање битно. Много тога може да се деси у наредних месец дана", казао је Вукоичић.

Тренер црвено-белих очекује да ће његови изабраници одиграти добро и да ће материјализовати одличан рад на тренинзима последњих недеља.

"Верујем да ће нам се предан рад исплатити, да ћемо играти боље и да ћемо побеђивати. Крагујевчани су у доброј позицији, остварили су примарни циљ, излазак у Европу, и обезбедили пласман на фајнал-фор, чему су се надали и стремили. Они су врло озбиљан и квалитетан тим, дворана Језеро важи за веома тежак гостујући терен, и мислим да ће ова утакмица бити права завршница Јадранске лиге", истакао је Вукоичић, додајући да ће за дуел са Крагујевчанима црвено-бели бити јачи за повратника у тим, Елтона Брауна.

"Ово ће бити добро прилика да проверимо у каквом је стању и шта од њега можемо да очекујемо у наставку сезоне. Утакмица са Радничким биће права провера за то. Изостаће Вук Радивојевић због проблема са коленом, неће тренирати неколико дана, али очекујем да његова пауза неће бити дуга", казао је Вукоичић.

Утакмица последњег 26. кола Јадранске лиге између Радничког и Црвене звезде на програму је сутра у Крагујевцу од 20 сати.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару