Читај ми!

Нова победа Денвера

У наставку првенства NBA лиге Денвер је савладао Филаделфију са 101:100 а кошеве одлуке за 14. узастопни тријумф тог тима постигао је Кори Бруер из слободних бацања две секунде пре краја утакмице.

Победу Нагетсима донео је Кори Бруер 2,1 секунде пре краја када је погодио три слободна бацања. У последњим тренуцима Ентони Рендолф блокирао је шут Демијена Вилкинса и тако осигурао Денверу 16. узастопну победу на домаћем терену.

Денвер је 14 секунди пре краја губио са пет разлике, а последњих шест поена на утакмици постигао је Бруер, који је меч завршио са 29 поена. Андре Милер додао је 21 поен и осам асистенција, Андре Игуадала убацио је 13, а поен мање Данило Галинари.

Вилкинс је постигао 24, а Џру Холидеј 18 поена и 15 асистенција за Филаделфију.

Кошаркаши Сакрамента победили су Минесоту са 101:98 и остварили трећу узастопну победу на домаћем терену.  Кингсе је до победе предводио Ајзеа Томас са 24 поена и шест асистенција, док је Тајрик Еванс додао 21, од којих 11 у последњој четвртини. Демакркус Козинс убацио је 15 поена и имао 14 скокова.

У екипи Минесоте, која је претрпела други узастопни пораз, односно четврти у последњих пет утакмица, бивши центар Партизана Никола Пековић остварио је "дабл дабл" учинак од 18 поена и 12 скокова.

Рики Рубио додао је 12 поена, девет асистенција и седам скокова за Минесоту.

Минесота је од 8. јануара одиграла 28 утакмица и победила само седам пута, док је на гостовањима претрпела девет узастопних пораза, односно 17 пораза у последњих 18 утакмица.

Кошаркаши Портланда победили су Чикаго са 99:89. Блејзерсе су до победе предводили Ламаркус Олдриџ са 28 поена и осам скокова и Демијан Лилард са 24 поена и седам асистенција.  По 11 поена постигли су Николас Батум и Весли Метјуз, док је Џеј Џеј Хиксон убацио девет поена, али је имао чак 21 скок.

У екипи Чикага Јоаким Ноа постигао је 18, а Карлос Бузер 16 поена и 11 скокова. Српски кошаркаш Владимир Радмановић није играо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару