Читај ми!

Лејкерси хитају ка плеј-офу

Кошаркаши Мајамија забележили су 18. узастопну победу у НБА лиги пошто су без проблема победили Индијану са 105:91, док су Лос Анђелес лејкерси наставили силовито ка плеј-офу, савладавши Чикаго са 90:81.

Мајами је до победе дошао иако његов најбољи играч Леброн Џејмс није имао шутерско вече. Он је меч завршио са 13 поена, најмање ове сезоне, а имао је и седам асистенција и шест скокова. Тим су предводили Марио Чалмерс са 26 и Крис Бош са 24 поена.

Мајами је тако изједначио седми најбољи низ победа у историји лиге, а ово је најдужа серија од када је Бостон забележио 19 у новембру и децембру 2008. године.

"Урадили смо шта је требало да урадимо, победили смо код куће", рекао је Двејн Вејд, који је тријумфу допринео са 23 поена и шест украдених лопти.

Лејкерси су победом над Чикагом поправили учинак у сезони на 33 победе и 31 пораз и сада имају победу и по више од Јуте на осмом месту Западне конференције. Двајт Хауард је меч завршио са 16 поена и 21 скоком, док је Коби Брајант имао 19 поена и девет асистенција.

Новинари су после меча питали прву звезду Лејкерса како је то бити плеј-оф тим, а Брајант је одговорио равно и без ентузијазма: "Ураааа".

"Врло смо концентрисани. Знамо шта треба да урадимо и шта нас чека. Сви су посвећени циљу", објаснио је Брајант.

Чикаго је поново био без Дерика Роуза, који се загревао пре меча, али није улазио у игру. Жоаким Ноа је уписао 18 поена и 17 скокова за Булсе.

Резултати утакмица играних у ноћи између недеље и понедељка:

Оклахома–Бостон 79:91
ЛА лејкерс–Чикаго 90:81
Торонто–Кливленд 100:96
Орландо–Филаделфија 99:91
Мајами–Индијана 105:91
Њу Орлеанс–Портланд 98:96
Минесота–Далас 77:100
Сакраменто–Милвоки 113:115
ЛА клиперс–Детроит 129:97

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 28. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару