Читај ми!

Лејкерси заустављени у Денверу

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге одигране су четири утакмице а победу као домаћин остварио је само Денвер, савладавши Лејкерсе са 119:108.У преосталим утакмица Торонто је изгубио од Вашингтона са 84:90, Детроит од Атлантае103:114 а Јута је после продужетака поражена од Бостона са 107:111.

Лејкерси су у Денвер допутовали после три узастопне победе и са жељом да коначно изједначе однос победа и пораза.

Физичке могућности им, међутим, нису биле у складу са жељама пошто их је ривал "згазио" трчањем и само из контранадапа, а у кошарци су то лаки поени, постигао чак 33 коша!

Када се томе дода чињеница да су "језераши" промашили 17 од 31 слободног бацања, може се закључити да су још и добро прошли и да је пораз од 11 поена минималан.

Тако је, уместо 30-30, однос победа и пораза Лејкерса после ове утакмице 28-30. Није им помогао ни Коби Брајант који је одиграо још једну добру партију постигавши 29 кошева, уз осам асистенција. Двајт Хауард је опет имао "дабл-дабл" учинак: 15 поена и 14 скокова, али је и овог пута потврдио епитет "најгорег пеналџије" пошто је од 14 слободних бацања погодио тек три!

У победничком тиму било је више добрих појединаца а предњачили су Вилсон Ченлдер са 23, Тај Лосон са 22 поена и девет асистенција и Кенет Фарид који је остварио 24. двоцифрен учинак у две категорије ове сезоне: 12 кошева уз десет скокова.

Бостон је након једног продужетка у узбудљивој утакмици у Солт Лејк Ситију славио против Јуте, а у победи своје екипе истакао се Пол Пирс са 26 поена, осам асистенција и седам ухваћених лопти.

Пирса су од саиграча пратили Ајвери Бредли са 18 поена, као и Кевин Гарнет са "дабл-дабл" учинком од 13 кошева и 10 скокова.

У екипи Јуте најбољи је био Гордон Хејвард са 26 поена, а 16 је убацио Пол Милсап, док су по 15 поена додали Марвин Вилијамс и Ал Џеферсон, који је имао и 11 ухваћених лопти.

У још једној утакмици играној синоћ, Детроит је на свом паркету поражен од Атланте са 114:103.

Резултати утакмица:

Денвер - ЛА Леjкерси 119:108

Торонто - Вашингтон 84:90

Детроит - Атланта 103:114 и

Јута - Бостон 107:111 (продужетак)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 24. јун 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару