Читај ми!

Галата поново боља

У утакмици без резултатског значаја Звезда у Истанбулу, без Ракочевића Катића и Скота, поражена од Галатасараја 84:85 (20:27, 22:22, 25:16, 17:20). Савовић "дабл-дабл" учинак - 20 поена и 13 скокова, Радивојевић 17, Нелсон 14 поена уз девет ухваћених лопти.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су вечерас у Истанбулу од турског Галатасараја са 85:84 (27:20, 22:22, 16:25, 20:17) у утакмици последњег, шестог кола Л групе Ласт 16 фазе Еврокупа.

Ни једној, ни другој екипи овај меч није био резултатски важан, јер су још у прошлом колу остале без пласмана међу осам најбољих у Еврокупу.

Црвено-бели су у узбудљивој завршници могли и до победе, али је последњи шут на мечу, за три поена, промашио Вук Радивојевић.

Звезда је на почетку последње деонице имала и седам поена предности (74:67), али је дозволила Галатасарају да преко Џамонта Гордона и Ендера Арслана стигне до тријумфа.

Арслан је предводио Галатасарај са 17 поена, Гордон је убацио 12, док је српски репрезентативац Милан Мачван меч завршио са два поена. У српској екипи најефикаснији је био Борис Савовић са 20 поена, а три мање постигао је Радивојевић.

Тренер Звезде Влада Вукоичић одлучи је да на пут у Истанбул не води најискусније играче Игора Ракочевића и Рашка Катића, као ни Американца Мајкла Скота.

Црвено-бели су овим поразом, четвртим у Ласт 16 фази, заузели последње место у групи иза Уникса, Улма и Галатасараја.

У другој утакмици Групе Л Уникс је на гостовању у Немачкој победио Улм са 79:77 и тако заузео прво месту са четири победе и два пораза, док је Улм други са скором од три тријумфа и исто толико пораза, а исти учинак има и Галтасарај, који није успео да обезбеди пласман у другу фазу због лошије кош разлике у односу на немачку екипу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару