Читај ми!

Човић тражи састанак са Партизаном

Небојша Човећ, председник КК Црвена звезда, упутио отворено писму Драгану Ђиласу, у којем тражи састанак са челницима Партизана, у циљу нормализације односа два клуба. Партизан без реакције.

Председник кошаркашком клуба Црвена звезда Небојша Човић затражио је од председника Кошаркашког савеза Србије Драгана Ђиласа да организује састанак са представницима Партизана у циљу нормализације односа два клуба. Човић је у отвореном писму написао да се "још једном" обраћа Ђиласу са жељом да се организује састанак ради нормализације односа.

"Релације измђу Црвене звезде и Партизана достигле су најнижу могућу тачку током завршног турнира Купа Радивоја Кораћа у Крагујевцу и ми са наше стране желимо да учинимо све како бисмо постојеће проблеме решили", навео је данас Човић.

Финале националног купа прекинуто је 10. фебруара у Крагујевцу због нереда навијача. Тада је дошло до препирке челника клуба на паркету.

Медијима је у прилогу достављено писмо из августа прошле године, у коме је Човић навео да тражи нормализацију односа са Партизаном, иако је нагласио да се не осећа кривим за њих.

"Нажалост, тада нисмо одмакли даље од те моје жеље за решавањем проблема. Сматрам да је за добробит наше кошарке неопходно да се у присуству водећих људи КСС-а постигне оквирни договор бар око минимума заједничких интереса како нам се у будућности не би понављале ружне свари из прошлости", написао је Човић.

Први човек црвено-белих оценио је да је ово "прави тренутак" да дође до састанка, пошто је уследио после дербија у недељу, који је, како је наведено, "органзован на максималном новоу и који је протекао без било каквих проблема и инцидената", и пред почетак Супер лиге.

 

"... Да седнемо за сто и као одговорни људи постигнемо договор и на тај начин, личним примером максимално утичемо на смиривање тензија међу навијачима наша два клуба. То је у сваком случају у интересу Црвене звезде, а требало би да буде и у интересу КСС-а и Партизана", наводи се у писму Човића Ђиласу.

Партизан није имао реакцију на отворено писмо председника Црвене звезде првом човеку Кошаркашког савеза Србије, јер се њему није нико обратио.

Агенцији Бета је у Партизану речено да нема реакције и да је неће бити јер је Човић писмо упутио Ђиласу, а не њима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару