Вилијамс веран Нетсима

Једна од две велике дилеме везане за Бруклин нетсе је разрешена - Дерон Вилијамс остаће у овом тиму и у наредном периоду. Пре Вилијамса, Бруклин је успео да се договори и са Џо Џонсоном из Атланте, као и Мирзом Телетовићем. Управа нетса сада има још један задатак, чини се највећи - довести Двајта Хауарда.

Дерон Вилијамс је одлучио да остане у Бруклин нетсима, и сада је сасвим јасно да ће овај тим постати један од најконкурентнијих екипа Истока.

Вилијамс ће потписати уговор вредан 98 милиона евра, а Нетсе је изабрао упркос понуди Маверикса из родног Даласа који су били спремни да му понуде око 75 милиона долара за четири године.

Бековска линија Нетса, екипе која није видела плеј-оф још од 2007. године, сада делује јако респектабилно јер је недавно договорена сарадња и са Џо Џонсоном, некада кошаркашем Атланте. Сада се само чека Двајт Хауард.

Сасвим је јасно да уколико и најбољи центар NBA лиге стигне у Бруклин што аутоматски значи да ће Мајами и Чикаго добити великог конкурента у источној конференцији.

Дерон Вилијамс је у Нетсе стигао 2011. године у трејду из Јуте. Протекле сезоне је одиграо 55 утакмица уз сјајан просек од 21 поена и 8.7 асистенција по мечу.

Кошаркаш који је за време трајања локаута играо у Бешикташу неколико пута је поновио да ће остати у тадашњем Њу Џерсију само ако се доведу адекватна појачања.

Генрални менаџер тима Били Кинг и његова десна рука Боби Маркс напорно су радили на томе, и чини се да су и успели.

Прво је потписан нови уговор са Џералдом Валасом, затим су доведени Џо Џонсон и Мирза Телетовић, а стигоа је и сјајни бек Реџи Еванс. Сви ови ангажмани чекају да буду и озваничени 11. јула.

Сада је пред Нетсима најтежи посао - довођење Супермена. Двајт Хауард жели да напусти Орландо и жели да његова наредна екипа буде управо Бруклин, али чини се да челници тима са Флореиде нису спремни да га пусте. Нетси су спремни да им понуде центра Брука Лопеза.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару