Читај ми!

Ракочевић најавио повратак у Звезду

На питање да ли има шансе да се врати у Црвену звезду, Игор Ракочевић је одговорио потврдно. Услов који је поставио искусни плејмејкер је да остане Светислав Пешић, да се доведу појачања и да се настави започети пројекат.

Сезона се тек завршила, на Малом Калемегдану поново није било трофеја, али управа је оценила да је финале купа и плеј-офа домаћег првнства довољан успех за Црвену звезду. За наредну сезону тек се спрема буџет, али већ је почело лицитирање око појединих кошаркаша.

Опет се искусни Игор Ракочевић доводи у везу са Црвеном звездом. Прошле године повратак Ракочевића на Мали Калемегдан није било реално, али изгледа да је ове године то сасвим извесно.

Сам Ракочевић је у изјави за Вечерње новости признао да постоји реална шанса да поново обуче дрес Црвене звезде. Ипак, рекао је и који услови морају бити испуњени да би се тако нешто догодило.

„Да остане Светислав Пешић, да се доведу појачања и да се настави са овим пројектом. Спреман сам да помогнем Звезди у јуришу на титулу у Јадранској лиги и дуплу националну круну. Али, тим мора да буде озбиљан, појачања да буду адекватна и да, пре свега, мора да остане Пешић", рекао је Ракочевић за Вечерње новости.

За сада изгледа да ће главни Ракочевићев услов, останак Пешића на кормилу екипе, бити испуњен. Иако се појавила информација да ће популарни Кари заменити Жељка Обрадовића на челу Панатинаикоса, председник Звезде Небојша Човић нагласио је да „црвено-бели" наредне сезоне неће мењати тренера.

„Не знам шта очекујете да вам кажем? Ситуација је за сада јасна, Пешић има уговор са Звездом на две плус једну годину. Кафанским гласинама се не бавим нити желим да их коментаришем", изричит је Човић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару