Читај ми!

Било је страшно

Спортски директор Партизана Драган Тодорић никада у каријери није доживео услове какви су били у завршном мечу финалне серије, за које је рекао да су срамота организатора.

"Од када се бавим кошарком нисам видео овакве услове, који су били немогући за игру. Све што је пратило дешавања за организацију и све што се видело у петак је срамота за српску кошарку и Црвену звезду", рекао је Тодорић пошто је његов тим освојио 11. узастопну титулу.

Партизан је све трофеје, укључујући и 19 титула првака државе, освојио са Тодорићем у клубу - прво као са играчем, а после и функционером.

Легендарни Тоша је оценио да је сезона била успешна, иако се тим није пласирао у Топ 16 Евролиге, нити одбранио трофеј у Јадранској лиги.

"Сезона јесте успешна, иако смо направили један кикс, мада ће неко рећи и два. Мени је једини кикс био то што се нисмо пласирали у Топ 16 Евролиге а били смо близу. Вероватно се нисмо добро престројили после одласка Николе Пековића. У Јадранској лиги смо испунили превасходни циљ, а то је пласман на завршни турнир и освајање бодова за пласман у Евролигу, тако да само злонамерни могу да кажу да сезона није била успешна", рекао је Тодорић.

Он је казао да ће само викенд провести у одмарању, како због дуговања играчима, тако и због разговора о наставку сарадње са тренером Владимиром Јовановићем.

"Немамо одмора фактички, осим овог викенда. Као и сваке године, имамо много посла. Имамо проблема са играчима, пошто многи нису исплаћени и треба то да решимо", рекао је Тодорић.

"Што се тиче Владе, знате да се такве ствари у Партизану решавају мирне главе. Првенство се завршило у петак и могу да вам кажем да до овог момента он ниједном није био споран. У току следеће недеље сешћемо председник Предраг Даниловић и ја да разговарамо са њим. Као што смо ми прошле године сели и договорили се да настави посао, који је завршио у петак", рекао је Тодорић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару