Читај ми!

Можда и кључни меч

Други меч у финалној серији Суперлиге с Партизаном могао би да буде и меч одлуке, сматра Омар Томас. Не знам да ли је овај меч одлучујући, али сигурно је добро када се победи, рекао је Пешић. "Црно-бели" су у предности, пошто су први дуел добили 92:83. Дуел се игра вечерас од 20.00 часова у хали Пионир. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Кошаркаш Црвене звезде Омар Томас оценио је  да би други меч у финалној серији Суперлиге с Партизаном могао да буде одлучујући, док је тренер црвено-белих
Светислав Пешић казао да није сигуран у то, али да ће свакако бити добро да његова екипа победи.

  

"Сутра нас чека велика утакмица у којој морамо да победимо ако желимо да останемо у борби за титулу. Сутрашња утакмица могла би да буде кључна у овој финалној серији", рекао је Томас новинарима у просторијама клуба на Малом Калемегдану. Он је додао да "кључ Звездине игре" треба да буду добра одбрана и офанзивни скокови.

Тренер Пешић казао је да његова екипа финале доживљава као нови изазов и да су играчи "срећни што су ту".

"Сви смо расположени. Имали смо добру прву утакмицу, која је била квалитетна и садржајна. Наравно, било је и грешака, али то је нормално за финале. Атмосфера у екипи је добра, а исто то желим и од наших навијача на трибинама... Не знам да ли је овај меч одлучујући, али сигурно је добро када се победи", рекао је Пешић.

Партизан је у предности, пошто је први меч решио у своју корист са 92:83. Стратег Звезде је оценио да његови играчи у наредним утакмицама морају да буду мирнији, лукавији и да не праве исхитрене фаулове.

"Пут до победе зависи и од реакције противника на нашу игру и од суђења. Оно што нама недостаје не решава се од данас до сутра, а то је боља контрола емоција. Морамо да будемо мирнији, лукавији и да не правимо исхитрене фаулове", рекао је Пешић.

Трофеј првака Србије у кошарци припашће екипи која прва стигне до три победе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару