Читај ми!

Пешић: Made in Red Star!

Светислав Пешић изузетно задовољан после победе над Радничким. Играли смо фантастично, изјавио трофејни стручњак. Трећи меч игра се у петак у Крагујевцу. Ми се још питамо, овде нема фаворита, истакао Мирослав Николић, тренер Радничког.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Светислав Пешић рекао је после данашње победе над Радничким у другом мечу полуфинала Суперлиге да је његова екипа одиграла фантастично.

"Како смо завршили прву утакмицу у Крагујевцу, тако смо данас наставили. У првих двадесет минута је било 'made in Red Star' за следећу годину. Фантастична игра, читаву годину смо напорно радили да играмо као данас у првом полувремену. У другом делу смо мало стали јер се не пита само наша екипа, већ и Раднички", рекао је Пешић после победе од 76:62 у Београду.

Он је истакао да је "фантастично играти пред оваквом публиком".

"Имали смо 20 асистенција, што је имиџ Радничког читаве сезоне. Ми желимо да дајемо кошеве, зато се игра кошарка, али ми смо то урадили из добре одране. Дали смо 18 поена из контранапада и то ме мотивише. Сви смо добили сатисфакцију и срећан сам због победе", истакао је Пешић.

Тренер црвено-белих је додао да очекује да ће трећи, одлучујући меч за пласман у финале бити тежак за обе екипе.

"У Крагујевцу ће бити тешка утакмица и за нас и за њих. Сада ћемо погледати оно што смо добро урадили и нећемо се замајавати лошим

стварима. Не могу да кажзем да ми немамо своју шансу, али је морамо од почетка искористити. Морамо имати план игре, јер када га год имамо онда контролишемо меч", казао је Пешић.

Тренер Радничког Мирослав Николић рекао је да је његова екипа у Београд дошла препотентно.

"Морам да убедим играче да боље трче, да се више боре. Дошли смо у Београд мало препотентни. Звезда је заслужено победила, играла је праву кошарку Промашили смо неке шутеве које обично дајемо, а они су били расположени у шуту за три поена", рекао је Николић.

Он је оценио да је његова екипа играла тактички, док је противничка "јуришала".

"Нисам изненађен игром, јурњава је била, а ми смо слабо трчали и скакали. Стално се кука на судије и врши притисак, а Звезди овај критеријум одговара, јер ми играмо тактички, а они јуриш и пуцај. Звезду и Партизан сви већ виде у финалу, али се и ми нешто питамо. Овде нема фаворита", казао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару