Читај ми!

Навијачи помозите

Тренер кошаркаша Црвене звезде Светислав Пешић позвао је навијаче да подрже његове изабранике у реванш утакмици полуфинала плеј-офа Суперлиге против Радничког.

"Заиста би нам била много важна подршка навијача. Ово је плеј-оф, мислим да је свима јасно да нам њихова помоћ никад није била потребнија. Биће јако тешка утакмица, зато нам је неопходна додатна енергија са трибина коју делије могу да нам пруже. Утакмице се играју у убитачном ритму, финиш је сезоне, а подршка навијача може додатно да повећ мотивацију и ниво борбености", рекао је Пешић за клупски сајт.

Крагујевчани су славили у првом мечу са 84:78 и црвено-белима је неопходна победа, како би продужили серију.

"После утакмице у Крагујевцу рекао сам да нема превише времена за анализу. Међутим, ми смо игру Радничког добро анализирали и знамо како треба да се игра. Ипак, није све у дворани Језеро зависило од нас, нити ће све од нас зависити у Пиониру, јер пита се и противник. Утакмица у Крагујевцу одиграна је у 'правој домаћој атмосфери', али најбољи су ипак били актери на терену", рекао је Пешић.

Он је додао да је фер-плеј био на високом нивоу и да је томе допринело добро суђење.

"Када говорим о суђењу увек ми је важно да арбитри покажу респект према мојој екипи и мојим играчима, а управо то се десило у Крагујевцу. То нам даје мирноћу за реванш утакмицу у Београду", нагласио је Пешић.

За пораз у првом мечу пресудна је била прва деоница коју су црвено-бели изгубили 32:18, а Пешић открива да зна шта његов тим мора да уради како би изједначио резултат.

"Морамо неке ствари да урадимо боље него што је то био случај у првој утакмици, разговараћемо са играчима, трудићемо се да се максимално припремимо, иако је мало времена. Учинићемо све да победимо и изборимо трећу у утакмицу у Крагујевцу", закључио је Пешић.

Друга утакмица полуфинала Суперлиге Србије Црвене звезда - Раднички игра се у уторак од 18 сати, а управа клуба одлучила је да улаз у Пионир буде бесплатан.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару