Читај ми!

Познати парови плеј-офа

После мечева последњег кола Суперлиге Србије познати су парови кошаркашког плеј-офа. Партизан ће играти против Војводине, док ће Раднички из Крагујевца укрстити копља са Црвеном звездом.

Кошаркаши Црвене звезде победили су Раднички из Крагујевца у утакмици последњег, 14. кола Суперлиге резултатом 87:75 (21:19, 22:30, 19:15, 25:11).

Играч одлуке био је Омар Томас са шест поена у последњој четвртини, укључујући пресечен пас Стивена Марковића и закуцавање у контранападу за 79:74 на 1:50 минута пре краја.

Управо Томас био је најефикаснији са 17 поена и седам скокова, али су и Сава Лешић (11п, 9ск) и Вук Радивојевић (11п, 4ск, 4ас, 2укр) имали веће индексе корисности. У екипи Радничког су по 10 поена убацили Сајмон, Синовец, Бакић и Мајк Скот.

Крагујевчани су завршили Суперлигу на другом месту са 10 победа и четири пораза, а Звезда (9-5) на трећем. У међусобним сусретима било је 1:1, као и претходно у АБА лиги, с тим да су тамо и једни и други тријумфовали на гостујућим паркетима.


Партизан је савладао београдски Раднички са 87:77 (25:15, 28:21, 19:21, 15:20), а Хемофарм екипу Мега Визуре са 100:92 (26:14, 20:32, 23:23, 31:25), у утакмицама последњег кола Суперлиге Србије.

"Црно-бели" су сигурним успехом против градског ривала само потврдили прво место на табели и најбољу позицију пред почетак плеј-офа. До 12. победе у сезони актуелног шампиона су предводили Бертранс са 20 и Чакаравић са 16 поена, док је у тиму Радничког Петровић убацио 23 поена.

Вршчани су код куће надиграли Мега Визуру и остварили тек четврту победу, па су остали на деоби последњег места са београдским Радничким. Најбољи појединац сусрета био је Јеремић са 36 поена.

У последњем мечу, Војводина је убедљиво савладала екипу Радничког ФМП (91:71) и обезбедила пласман на четврто место и полуфинале против Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару