Читај ми!

Радмановић бољи од Павловића

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге одиграно је шест мечева, а победе су остварили Мемфис, Кливленд, Далас, Сан Антонио и Оклахома Сити. Атланта је на свом терену савладала Бостон са 97:92, уз шест поена и два скока Владимира Радмановића који је у игри провео девет минута.

Најзаслужнији за победу Атланте били су Џо Џонсон са 30 кошева, пет скокова и шест асистенција и Џош Смит који је, уз 19 поена имао и 12 ухваћених лопти.

У пораженом тиму истакао се Ејвери Бредли са 28 кошева. За "Келте" је играо и Александар Павловић чији је учинак за 24 минута износио четири поена, исто толико скокова и три асистенције.

У дербију вечери Спарси су декласирали Лос Анђелес Лејкерсе 121:97 и остали лидери Запада, а највеће изненађење приредили су Кавалирси који су са 98:90 надиграли Њујорк Никсе.

Хоукси су победили Бостон у дербију Истока са 97:92, Далас је савладао Голден Стејт 104:94, док је Оклахома Сити надиграла Сакраменто 103:92. Мемфис је био бољи од Шарлота са 85:80.

Иако се Коби Брајан вратио на паркет са 18 постигнутих кошева, Лејкерси су доживеки један од најтежих пораза у текућој сезони. Након изједначеног првог полуврмена, Спарси су се разиграли у другом делу утакмице, убацили 65 поена и задржали прво место на Западу.

Тим Данкан је убацио 21 поен уз 8 скокова, Тони Паркер је имао 20 поена и 10 асистенција, док је Ману Ђинобили уз такође 20 поена имао 6 скокова и 7 асистенција.
Ни Њујорк Никсима није много значио повратак Амареа Стодемајера. Кливленд је славио са 98:90, а Кавсе је предводио први пик Кајри Ирвинг са 21 поеном. Сјајан је био и Мени Херис са 19 поена уз 12 скокова, док је 15 постигао Самардо Семјуелс.

У занимљивом дуелу Далас Меверикси су савладали Голден Стејт, а најбољи у тиму из Тексаса био је Винс Картер са 19 поена и 9 скокова. По 16 су убацили Дирк Новицки и Делонте Вест, док је Шон Мерион имао 14 уз 8 скокова. Брендан Рајт је имао 17 поена и 7 ухваћених лопти.

 

Оклахома Сити и даље јури Чикаго Булсе и најбољи скор у лиги, али сада мора да се бори и за прво место на Западу. До 46. победе су стигли против Сакарамента. Кевин Дурент је имао 29 поена, 14 скокова и 7 асистенција, док је Расел вестбрук додао 18 поена.

 

Резултати:

Атланта - Бостон 97:92

Шарлот - Мемфис 80:85

Кливленд - Њујорк 98:90

Далас - Голден Стејт 104:94

Сан Антонио - Л.А. Лејкерс 121:97

Сакраменто - Оклахома 92:103

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару