Читај ми!

Звездано небо над Менхетном

Кармело Ентони убацио 42 поена, што је било недовољно да заустави "бич бојсе". Леброн, Флеш и Крос Бош превише за усамљеног Мела, једину здраву звезду Никса. Лејкерси и без Кобија Брајанта добили Далас у изузетној утакмици у којој је питање победника решено после продужетака.

Вече звезда у Медисон сквер гардену. Кармело Ентони против Леброна Џејмса, Криса Боша и Двејна Вејда. Мајами бољи 93:85, али је прво име меча био Мело који је са 42 поена држао Њујорк у животу до самог краја меча, иако Никси не могу да рачунају на Амарија Стодемајера и оперисаног Џеремија Лина.

Мело је играо сјајно све до последње деонице у којој је, како се чини, изгубио снагу, што је "бич бојсима" било сасвим довољно да тај део игре заврше серијом 12:5 и дођу до 42 победе ове сезоне.

Ова утакмица је и увод у највероватнији пар првог кола плеј-офа, јер се Никси налазе на осмом месту Источне конференције са 31 победом и 29 пораза.

Леброн Џејмс је сјајно парирао великом пријатељу Кармелу Ентонију и убацио 29 поена уз 10 скокова. Двејн Вејд је убацио поен мање уз скок мање, док је Крис Бош имао "стандардни" учинак од 16 поена и 14 скокова. За Њујорк више од десет поена убацио је још само Џеј-Ар Смит, 16.

Кључни тренутак утакмице догодио се на шест минута пре краја када је Мајами имао поен предности, 81:80, али су Никси са два лоша напада заредом дозволили Мајамију да направи серију од 6:0.

Никси су играли одбрану као у време Ентонија Мејсона, Патрика Јуинга и Чарлса Смита, па су поштено "измлатили" Леброна Џејмса, али прилично безуспешно, што не значи да Мајами није имао прилику да види шта га чека у првом колу доигравања.

И без Кобија, прејаки за Далас

Ендрју Бајнам убацио је 23 поена и ухватио 16 лопти, док је Пау Гасол погодио две узастопне тројке у продужецима, што је било више него довољно за четврту узастопну победу Лејкерса без Кобија Брајанта, овог пута против Даласа, 112:108.

Гасол је убацио укупно 20 поена уз десет скокова, док је Мета Ворлд Пис убацио 18.

Далас је изгубио понајвише захваљујући слабом шутерском дану Дирка Новицког, који је 24 поена убацио пошто је шутирао 28 пута, али ће титулу трагичара понети Џејсон Тери који је промашио полагање пред крај продужетка, које би Даласу донело изједначење.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару