Читај ми!

Крај серије Бостона, убедљива Атланта

Торонто направио изненађење и славио против Бостона, који је прекинуо серију од четири везане победе. Аталанта и Мајами стигли до убедљивих победа. Лејкерси сигурни против Денвера. Вашингтон на минус 38.

За изненађење вечери побринули су се кошаркаши Торонта, који су предвођени одличним Дерзоном савчадали Бостон и прекинули серију Селтикса од четири победе. "Језераши" који су играли без Брајанта, али и тренера успели су да се победе Денвер и тријумфом осигурају плеј-оф. Шампион се "играо" и мало је фалило да Портлан надокнади 24 поена заостатка.

Јунак победе Торонта био је млади Дерозан, који је постигао 22 поена, од тога чак 13 у последњој четвртини. У екипи бостона бољи од осталих био је Пол пирс са 18 поена Александар Павловић је играо десет минута, али са слабим учинком, није постигао ниједан поен из три покушаја, а забележио је 3 скока и једну украдену лопту.

Аталанта је счавила у Орланду 109:81. Најефикаснији био је Парго са 17, док су по 16 додали Џонсон, Смити и Вилијамс. Владимир Радмановић је ограо 16 минута, постигао је три поена и забележио шест скокова.

Мајами је лако изашао на крај са Шарлотом, славио је резултатом 105:82. Мајами су до победе предводили Леброн Џејмс са 19 и Крис Бош са 18 поена.

Индијана је обезбедила учешће у плеј-офу победом над Кливлендом 102:83. ЛА Лејкерси су такође осигурали плеј-од савладавши Денвер са 103:97. Брајанта је на мечу заменио Ендрју Бајнам који је пости 30 поена, а томе је придодао и 8 скокова. Барнс је додао 24 поена и имао 10 скокова.

Далас је успео да се "извуче" у Портланду. Домаћин је у последњи минут ушао са заостатком од 4 поена, иако је шампион водио са 24 поена предности. У последњим тренутцима Новицки је био сигуран са линије слободних бацања и успео је да осигура победу, 97:94. Немац је постигао укупно 24 поена.

Њујорк је уништио Вашингтон, 103:65. Гости су у последњи период ушли са само 47 постигнутих поена. Јан Весели се уклопио у сивило своје екипе, није постигао ниједан поен из четири покушаја, а забележио је пет скокова. Џеј-Ар Смит је предводио Никсе са 23 поена.

Резултати:
Орландо - Атланта 81:109
Филаделфија - Њу Џерси 89:95
Индијана - Кливленд 102:83
Торонто - Бостон 84:79
Њујорк - Вашингтон 103:65
Мајами - Шарлот 105:82
Детроит - Милвоки 97:113
Хјустон - Финикс 105:112
Њу Орлеанс - Јута 96:85
Оклахома - Сакраменто 115:89
Портланд - Далас 94:97
Л.А. Лејкерс - Денвер 103:97

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару