Читај ми!

"Бикови" одолели врелини

Кошаркаши Чикаго Булса савладали су у ноћи између четвртка и петка Мајами Хит са 96:86 у сусрету две најбоље екипе Источне конференције, а шампиони Далас Маверикси си победили Голден Стејт са 112:103. Пекмен није успео да подигне свој тим у поразу од Клиперса.

Чикаго, најбољи тим са истока победио је на гостовању у Флориди Мајами који је другопласирана екипа. Булси су до победе стигли предвођени Карлосом Бузером који је забележио 19 поена и 11 скокова. Резервиста Кајл Корвер убацио је 17 кошева, док су по 16 дали Луол Денг и Си Џеј Вотсон.

Код домаћих Леброн Џејмс је убацио 30 поена, Двејн Вејд 21 а Крис Бош 20. Ипак, остатак тима Мајамија дао је само 15 кошева па су Хитси доживели 17 пораз у сезони, а имају 40 победа. Чикаго има скор од 45 победа и 14 пораза.

Шампиони НБА лиге Далас Маверикси гостовали су у Оукланду екипи Голден Стејт Вориорса и забележили победу захваљујући најбољем играчу прошле сезоне Дирку Новицком.

Он је убацио 27 поена на путу ка 33 победи Даласа у сезони, по 16 су дали резервисти Џејсон Тери и Брендан Рајт.

Минесота је наставила лошу серију и забележила осми пораз у низу. Бољи од њих били су Лос Анђелес Клиперси који су тријумфовали 95:82. Предвођен Блејком Грифином, који је уз 19 поена имао и 13 ухваћених лопти, тим из Лос Анђелеса савладао је домаћу Минесоту са 95:82. Дарко Миличић опет није био у саставу Минесоте у којој је најефикаснији био бивши центар београдског Партизана Никола Пековић. Уз 17 кошева за 32 минута, Пековић је ухватио и шест лопти.

Код Голден Стејта Дејвид Ли је предњачио са 30 кошева, Клеј Томсон убацио је 24, што није било довољно да екипа из Калифорније избегне 33 пораз у сезони.

Далас је тренутно шести у Западној конференцији и бориће се са Мемфисом, Хјустоном, Денвером, Јутом и Финиксом за места која воде у плеј-оф.

У осталим мечевима Сан Антонио је савладао Мемфис са 107:97, Детроит је био бољи од Шарлота са 109:75.

Резултати:

Шарлот - Детроит 85:109

Минесота - Л.А. Клиперс 82:95

Голден Стејт - Далас 103:112

Чикаго - Мајами 96:86 (продужетак)

Сан Антонио - Мемфис 107:97

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару