Лејкерсима вруће у Аризони

Лејкерси су се погнутих глава вратили са гостовања у сунчаној Аризони. Без помоћи Кобија Лејкерси су изгубили од Финикс Санса са 125:105. Клиперси су се победом над Сакрементом приближили градским ривалима у борби за треће место на Западу. Минестота наставила са поразима, Пековић солидан.

Велика борба на Западу води се између градских ривала у Лос Анђелесу Лејкерса и Клиперса. Ове две екипе бију битку у борби за треће место које би им омогућило лакши распоред у плеј-офу.

После синоћних мечева Клиперси су стигли на победу зостатка за Лејкерсима који држе трећу позицију.

Лејкерси су поражени јна гостовању против Финикс Санса са 125:105. У тиму није било Кобија Брајанта па је пораз био и очекиван.

Санси су имали чак седморицу кошаркаша са двоцифреним учинком а најбољи је био Шенон Браун са 24 поена, док је Мајкл Ред постигао поен мање. Ветеран Стив Неш је уз 13 поена имао 11 асистенција, док је Марисин Горат убацио 14 кошева.

У Лејекрсимиа сјајан је био Пау Гасол са 30 поена и 13 скокова док је Бајнам уз 23 поена ухватио 18 лопти. Ипак, прва петорка Лејкерса није имала помоћ резервиста који су постигли само десет поена.

Да ствари буду још горе њихови градски ривали Клиперси су у Стејплс центру савладали Сакременто Кингсе са 109:94 и тако дошли само на једну победу минуса у јуришу на треће место Запада.

Јунак победе био је Ренди Фој који су постигао 25 поена убацивши седам тројки, док је Грифин био најефикаснији са 27 поена и 14 скокова. Овоме треба додати и учинак изузетног Криса Пола који је уз 19 поена имао 15 асистенција.

Са катастрофалним резултатима наставили су Минесота Тимбервулфси који су изгубили и пети узастопни меч. Овога пута Минесота је поражена у Њу Орлеансу од слабашних Хорнетса са 99:90.

Џаба се трудио Кевин Лав и убацио 29 поена уз 12 скокова када је имао само помоћ резервисте Бизлија који је постигао 20 кошева. Солидан је био и Никола Пековић са 11 поена и шест скокова, али све то је било мало да се победи једна од најлошијих екипа у првенству.

Са друге стране најбољи у победничкој екипи био је Џејсон Смит са 26 кошева и десет скокова, док је Крис Каман уз десет скокова постигао 21 поен.

Резултати мечева НБА лиге:

Индијана - Бостон 72:86
Мемфис - Далас 94:89
Њу Орлеанс - Минесота 99:90
Шарлот - Атланта 96:116
Филаделфија - Орландо 82:88
Милвоки - Портланд 116:94
Финикс - Л.А. Лејкерс 125:105
Голден Стејт - Денвер 112:97
Л.А. Клиперс - Сакраменто 109:94

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару