Читај ми!

Леброн добио велики дерби

Кошаркаши Мајамија победили су на свом терену Оклахому са 98:93 у великом дербију НБА лиге, предвођени Леброном Џејмсом, који је постигао 34 поена. Мајами је у првом полувремену губио са 11 поена разлике, али је преокренуо резултат и задржао вођство до краја. И Далас преокретом стигао до победе.

Оклахома је имала прилику да изједначи, пошто је минут пре краја губила са 96:93, али је Кевин Дурент исхитрено шутирао тројку и промашио.

 

Ово је Мајамију била 17. узастопна победа код куће. Најефикаснији у Оклахоми био је Дурент са 30 поена.

 

Голден Стејт је у гостима победио Минесоту са 97:94. Дејвид Ли и Кевин Лав водили су велику битку током три четвртине, али је меч на крају решио новајлија Чарлс Џенкинс, који је постигао седам од последњих девет поена Вориорса, који су тако прекинули серију од шест пораза.

 

Ли је постигао 31 поен за Вориорсе, а Лав 29 за Минесоту, али је Џенкинс, који је завршио са 19 поена, постигао кош из тешког улаза за вођство Голден Стејта од 96:94, чиме је Минесоти уручио четврти узастопни пораз.

Лав је тренутно најбољи тројкаш лиге, али је синоћ имао лоше вече, пошто је промашио свих седам покушаја. Црногорски центар Никола Пековић играо је 22 минута и за то време постигао је 10 поена. Дарка Миличића поново није било у тиму.

Шампион Далас направио је велики преокрет и победио је у Мемфис са 95:85. Тим из Тексаса је у последњој четвртини направио серију од 21:4 и тако прекинуо серију гостију од три узастопне победе.  Екипу је до тријумфа предводио Дирк Новицки са 23 поена и 10 скокова.

Атланта је код куће убедљиво победила Шарлот са 120:93, али у домаћем тиму није било Владимира Радмановића, који је повредио леђа.

Резултати утакмица одиграних између среде и четвртка:

Филаделфија–Торонто 78:99

Вашингтон–Индијана 96:109

Бостон–Сан Антонио 86:87

Атланта–Шарлот 120:93

Мајами–Оклахома 98:93

Милвоки–Кливленд 107:98

Њу Орлеанс–Денвер 94:92

Минесота–Голден стејт 94:97

Далас–Мемфис 95:85

Јута–Феникс 105:107

Портланд–Њу Џерзи 101:88

ЛА Клиперс–ЛА Лејкерс 108:113

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару